Rôzne

Dopravný podnik vyhlasuje súťaž o mesačný cestovný lístok!

Páčilo by sa vám cestovať mesiac zdarma? Zapojte sa do súťaže dopravného podniku a hrajte o mesačný cestovný lístok!

Ilustračný obrázok k článku Dopravný podnik vyhlasuje súťaž o mesačný cestovný lístok!
8
Galéria
Zdroj: DPB, a. s.

Kvalita cestovania v MHD sa zlepšuje. Po Bratislave jazdí v rámci projektu Smart city už vyše 200 vozidiel s wi-fi pripojením, v nových autobusoch máme možnosť nabiť si telefón v nabíjacích USB zásuvkách a dopravu po meste nám uľahčuje šikovná aplikácia Hopinu.

Prečo je MHD lepšia ako auto?

Vďaka funkcii Verejná doprava si v mobile jednoducho a rýchlo vyhľadáme trasy verejnej dopravy, prezrieme cestovné poriadky a nájdeme najvhodnejšie spojenie a na Kamzík nás počas víkendov vyváža autobusová linka č. 144. A keby to bolo málo, po Bratislave už jazdia prvé elektrobusy.

Dopravný podnik so zlepšovaním sa nekončí. V pláne má ešte niekoľko noviniek, okrem iného napríklad platbu za lístok platobnou kartou, rozširovanie wi-fi pripojení aj do ďalších vozidiel MHD a iné.

Teraz ale dopravný podnik zaujíma váš názor. Na sociálnej sieti vyhlásil súťaž o mesačný cestovný lístok. Ak sa chcete zapojiť do boja o cestovanie zdarma, stačí, ak vyjadríte svoj názor: „Napíšte nám dva dôvody, prečo je podľa vás lepšie cestovať mestskou hromadnou dopravou ako autom,“ znie výzva dopravného podniku. Z najzaujímavejších odpovedí potom vyžrebujú jedného z vás, ktorý získa mesačný cestovný lístok zdarma. Súťaž potrvá do 8. 4. 2018 do 20:00 hodiny! Zapojiť sa môžete TU.

MHD sa zlepšuje
8
Galéria
Zdroj: DPB, a. s.
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM