Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Koniec zábavy v klube, o krok bližšie k nákupom na Stanici Nivy

Uplynulý týždeň sa v Bratislave opäť udialo veľa udalostí, o ktorých by ste mali vedieť.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Koniec zábavy v klube, o krok bližšie k nákupom na Stanici Nivy
14
Galéria

Končí ďalší legendárny klub

Po zatvorení známych a dlhé roky hojne navštevovaných klubov ako Nu Spirit či Subklub (známy aj ako Ú-čko) je tu koniec ďalšej bratislavskej legendy – klubu Unique.

Do klubu sa takmer 40 rokov chodili zabávať nielen študenti bývajúci v Mlynskej doline, ale aj zábavychtiví ľudia z celej Bratislavy a okolia. Koncerty a diskotéky nemali núdzu o návštevníkov. A keď sa „žúrovalo“, tak až do rána.

Viac sa dočítate tu:

Zrážka trolejbusu s nákladným autom

V Bratislave sa v piatok na Svätoplukovej ulici zrazil trolejbus s osobným a nákladným autom. Na mieste boli zranení. Premávka v tomto úseku bola prerušená aj pre individuálnu dopravu.

Viac sa dočítate tu:

Nákupy na Stanici Nivy

Stanica Nivy je v súčasnosti najväčším staveniskom v strednej Európe a onedlho bude multifunkčným centrom spájajúcim autobusovú stanicu, nákupné centrum, tržnicu a verejnú zelenú strechu určenú pre aktívny oddych a relax. Otvoriť by ju mali v druhej polovici roku 2020.

Viac sa dočítate tu:

Po Slovensku sa šíri krásna výzva

Už druhý rok budú Vianoce pre seniorov v domoch dôchodcov o čosi štedrejšie. Vďaka iniciátorke projektu Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok? Janke Galatovej si pod vianočným stromčekom nájdu darčeky aj tí, pre ktorých sa stali obyvatelia domova dôchodcov jedinou rodinou.

Viac sa dočítate tu:

Advent na hrade

Čaro Vianoc a predvianočnú atmosféru bude okrem stánkov s vianočnými dobrotami cez víkendy dopĺňať aj bohatý program so zaujímavými aktivitami pre deti aj dospelých. Opäť bude naplnená aj dobročinná myšlienka podujatia, a to prostredníctvom zbierky teplého oblečenia pre ľudí v núdzi a diek, starých obojkov pre zvieratká v útulkoch. Na svoje si prídu aj najmenší.

Viac sa dočítate tu:

TOP 5 tém týždňa
14
Galéria

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM