Aktualizované Krimi

V Bratislave sa zrazil trolejbus s nákladným autom, sú aj zranení! FOTO

Na Svätoplukovej ulici sa zrazil trolejbus s osobným a nákladným autom. Na mieste sú zranení.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave sa zrazil trolejbus s nákladným autom, sú aj zranení! FOTO
11
Galéria
Zdroj: DPB, a. s.

V Bratislave na Svätoplukovej ulici sa zrazil trolejbus s osobným a nákladným autom. Na mieste sú zranení. Premávka v tomto úseku je prerušená aj pre individuálnu dopravu. Dopravný podnik Bratislava (DPB) o tom informuje na sociálnej sieti.

Obmedzenia

  • Linka 202 premáva po rovnakej trase ako linka 201 – teda Dolné hony – Trhovisko – Račianske mýto – Hlavná stanica.
  • Linka 205 premáva po trase Trnávka – Zimný štadión – Trhovisko – Dulovo nám. – Cvernovka – autobusová stanica – Nemocnica sv. Michala.
  • Linka 212 premáva odklonom po trase Cintorín Vrakuňa – Trhovisko – Račianske mýto – Kramáre – ŽST Železná studienka.

Informácie o počte zranených sa rôznia. Hovorkyňa Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby (OS ZZS) Alena Krčová pre TASR uviedla, že dopravná nehoda si vyžiadala tri zranené osoby, ktoré utrpeli ľahké poranenia. „Dve z nich po ošetrení previezli záchranári do nemocnice. Jednu osobu transportovali do zdravotníckeho zariadenia hasiči,“ spresnila.. Z Dopravného podniku Bratislava (DPB) uviedli, že na mieste nehody je šesť zranených.

Premávka je obnovená

Premávku na Svätoplukovej ulici v Bratislave po nehode trolejbusu s osobným a nákladným autom opäť obnovili. Informuje o tom DPB na sociálnej sieti. Upozorňuje však cestujúcich, aby ešte asi hodinu počítali s nepravidelnosťami v premávke MHD.

Po piatkovej nehode trolejbusu, osobného a nákladného vozidla na Svätoplukovej ulici odhaduje DPB škodu nad 10-tisíc eur. Pre TASR to povedal vedúci odboru marketingu a komunikácie DPB Matej Michlík. Po nehode evidoval dopravca piatich zranených, dvaja ľudia boli ošetrení na mieste a troch transportovali záchranári do nemocnice.

Nedal prednosť

Nehoda sa podľa Michlíka vyšetruje. Havarovaný trolejbus šiel na linke 202 v smere na Hodžovo námestie a jazdil po hlavnej ceste. DPB tvrdí, že osobné vozidlo, ktoré vychádzalo z Velehradskej ulice, označenej ako vedľajšia cesta, mu nedalo prednosť a narazilo do trolejbusu.

„Trolejbus po náraze prešiel čiastočne do protismeru, kde narazil do protiidúceho dodávkového vozidla. Na mieste bolo päť zranených,“ spresnil Michlík. Tri osoby boli podľa jeho slov prevezené do nemocnice so zraneniami hlavy a krku. „Dve osoby so zraneniami rúk boli ošetrené na mieste,“ podotkol.

Hovorkyňa Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby (OS ZZS) Alena Krčová pre TASR potvrdila, že dopravná nehoda si vyžiadala tri zranené osoby, ktoré boli prevezené do nemocnice. Utrpeli však podľa nej ľahké poranenia.

Na Svätoplukovej ulici sa zrazil trolejbus s osobným a nákladným autom
11
Galéria
Zdroj: DPB, a. s.
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM