Rôzne

Možnosti na zábavu v Bratislave sa scvrkávajú: Končí ďalší legendárny klub

Do klubu sa takmer 40 rokov chodili zabávať nielen študenti bývajúci v Mlynskej doline, ale aj zábavychtiví ľudia z celej Bratislavy a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Možnosti na zábavu v Bratislave sa scvrkávajú: Končí ďalší legendárny klub
12
Galéria

Po zatvorení známych a dlhé roky hojne navštevovaných klubov ako Nu Spirit či Subklub (známy aj ako Ú-čko) je tu koniec ďalšej bratislavskej legendy – klubu Unique.

Legenda nielen pre študentov

Do klubu sa takmer 40 rokov chodili zabávať nielen študenti bývajúci v Mlynskej doline, ale aj zábavychtiví ľudia z celej Bratislavy a okolia. Koncerty a diskotéky nemali núdzu o návštevníkov. A keď sa „žúrovalo“, tak až do rána.

Teraz je však zábave koniec! Vedenie Mlynov sa totiž rozhodlo nájomnú zmluvu klubu Unique nepredĺžiť.

„Nájomná zmluva sa súčasnému nájomcovi končí dňa 31.12. 2019. V decembri plánuje Vysokoškolské mesto Ľ. Štúra – Mlyny UK spustiť prieskum prostredníctvom sociálnej siete o tom, akú predstavu majú ubytovaní študenti o využití priestoru. V tejto súvislosti bude vyhlásená verejná obchodná súťaž. Myslíme si, že nastal čas prehodnotiť využitie priestoru a prispôsobiť ho súčasným potrebám študentov,“ informovala hovorkyňa Univerzity Komenského Lenka Miller.

Roztočia to naposledy

Súčasný majiteľ klubu ho v roku 2010 odkúpil od vtedajšieho majiteľa. „Ako to už v živote býva, všetko má svoj začiatok, ale i svoj koniec. Inak tomu nie je ani pri legendárnom klube. Po 20-tich rokoch klub končí v podobe, ako ste ho poznali,“ píšu so smútkom majitelia klubu na sociálnej sieti.

Posledná párty v UNIQUE klube je naplánovaná na utorok 17. decembra. Vystúpia na nej DJ EKG a Milan Lieskovský, ktorí v klube roky hrali. Rozlúčiť sa prídu aj rezidenti, DJ Miles, DJ Lco, DJ Zoltán a DJ Bohuš. Vybrané druhy alkoholu vám nalejú na „kare“ klubu Unique zadarmo.

Mlynská dolina v lete
12
Galéria
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM