KAW Rôzne

Nákupy na Stanici Nivy: Môžete sa tešiť na veľkorysé priestory a nové značky

Stanica Nivy bude skvelým miestom na nákupy. Po jej otvorení tam nájdete viac ako 250 prevádzok aj komplexnú gastro zónu s tržnicou s lokálnymi farmárskymi produktmi.

Ilustračný obrázok k článku Nákupy na Stanici Nivy: Môžete sa tešiť na veľkorysé priestory a nové značky
37
Galéria
Zdroj: HB Reavis

Stanica Nivy je v súčasnosti najväčším staveniskom v strednej Európe a onedlho bude multifunkčným centrom spájajúcim autobusovú stanicu, nákupné centrum, tržnicu a verejnú zelenú strechu určenú pre aktívny oddych a relax. Otvoriť by ju mali v druhej polovici roku 2020.

Nové značky

Nová Stanica Nivy bude aj skvelým miestom na nákupy. Po jej otvorení tam nájdete viac ako 250 retailových prevádzok, komplexnú gastro zónu s tržnicou s lokálnymi farmárskymi produktmi.

Ak avizuje developer HB Reavis, už dnes sa môžu návštevníci Stanice Nivy tešiť aj na značky, ktoré doteraz svoje zastúpenie na Slovensku nemali.

Španielsky Inditex ponúkne na Stanici Nivy na viac ako 7 000 metrov štvorcových celkovo sedem značiek. Nákupné chúťky uspokoja známe obchody ako Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius a Pull & Bear. Pribudne obľúbená dámska značka Oysho s módou pre ženy. V predajni nájdete spodné prádlo, plavky, športové, domáce a nočné oblečenie. Štýlová Zara Home bude zameraná na bývanie a bytové doplnky.

„Stanica Nivy posunie zážitok z cestovania, nakupovania, či trávenia voľného času na nový level. Dôkazom atraktivity celej zóny je aj rozhodnutie Inditexu, jedného z najznámejších retailových reťazcov na svete, vstúpiť práve do nášho projektu. Inditex prinesie svoje najširšie portfólio značiek na Slovensku, vrátane dvoch nových, ktoré doposiaľ trhu chýbali, celkovo zaberie 10 percent predajnej plochy Stanice Nivy,“ informoval CEO spoločnosti HB Reavis Slovakia René Popík.

Zdroj: stanicanivy.sk

Stanica Nivy
37
Galéria

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM