Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Útok v MHD a streľba na Obchodnej ulici postavili mesto do pozoru

Uplynulý týždeň sa v Bratislave niesol v znamení tragických udalostí. Mesto postavil do pozoru útok v MHD a na rušnej Obchodnej ulici, ale aj stúpajúca hladina Dunaja.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Útok v MHD a streľba na Obchodnej ulici postavili mesto do pozoru
14
Galéria

Streľba na Obchodnej ulici

Na Obchodnej ulici sa v piatok strieľalo. Incident, ktorý vyústil do streľby, sa začal pred Ministerstvom financií SR na Štefanovičovej ulici. Útočník sa chcel násilím dostať do budovy ministerstva, kde pobodal príslušníka finančnej správy. Polícia ho následne dostihla na Obchodnej ulici, na výzvy policajtov však nereagoval.

Viac sa dočítate tu:

Zdroj: Dnes24.sk

Zomrela herečka a moderátorka Silvia Petöová

Vo veku 50 rokov zomrela herečka a moderátorka Silvia Petöová. Herečka zomrela na rakovinu prsníka v neskorom štádiu.

Viac sa dočítate tu:

Zákaz využívania školských areálov

V dôsledku niekoľko týždňov trvajúceho dažďa a podmáčanej pôdy spadli v Karlovej Vsi v posledných hodinách tri zdravé stromy, lipa, červený smrek a dub. Starostka mestskej časti Dana Čahojová preto vydala zákaz využívania areálov všetkých troch základných a deviatich materských škôl. Zákaz platí až do odvolania.

Viac sa dočítate tu:

Útok na manželský pár v MHD

Počas cestovania autobusom linky č. 83 zo zastávky MHD SAV na zastávku MHD Damborského sa skupinka štyroch doposiaľ neznámych cestujúcich správala hlučne, robila neporiadok a rozhadzovala po autobuse rôzne veci. Manželský pár vo veku 50 rokov a 52 rokov túto skupinku slušne napomenuli, na čo reagovali doposiaľ neznámi muži fyzickým napadnutím.

Viac sa dočítate tu:

Vysoká hladina Dunaja

Prvý stupeň hydrologickej výstrahy pred povodňou z trvalého dažďa vydal vo štvrtok Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) pre okres Bratislava. Hladina Dunaja dosiahla vo štvrtok o 08:15 hod. na vodomernej stanici Bratislava úroveň 655 centimetrov. Výstraha mala platnosť do štvrtkovej 15:00 hod.

Viac sa dočítate tu:

Zdroj: Dnes24.sk

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM