Dominika Pacigová Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Do Polusu mieri Lidl, obľúbený podnik v centre mesta však končí

Počas uplynulého týždňa dostal obľúbený podnik výpoveď, záchranári zasahovali pri obci Blatná. Zaujalo vás, či konečne nakúpime v Poluse potraviny. To však nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Do Polusu mieri Lidl, obľúbený podnik v centre mesta však končí
13
Galéria

Mali by mať psy povolený vstup do kaviarní a reštaurácií?

Byrokratickým nezmyslom za rok 2018 sa stal zákaz vstupu zvierat do kaviarní. Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) Slovenskej republiky pracuje na príprave zmeny legislatívy, ktorou sa umožní zákazníkom vstup napríklad do kaviarní alebo na letné terasy s domácim zvieraťom.

Viac sa dočítate a hlasovať môžete tu:

Nebezpečná situácia na dvoch miestach v Bratislave

Na Dlhých dieloch aj v Novom Meste sa počas minulého víkendu zosunul oporný múr. Na Ulici Ľudovíta Fullu v Karlovej Vsi došlo k čiastkovému zosunu svahu a následne oporného múru v blízkosti bytového domu. Na mieste boli záchranné zložky i statik, evakuácia však nebola potrebná. V nedeľu (13.1.) večer došlo k podobnému prípadu i na Vančurovej ulici v Novom Meste. Zosuv poškodil zaparkované osobné auto, ako aj plynovú prípojku.

Viac sa dočítate tu:

Obľúbený podnik v centre Bratislavy končí

Vari niet pravidelného návštevníka centra mesta, ktorý by nepoznal obľúbenú Prašnú Baštu a Café Kút. V zime ste si mohli sadnúť na varené víno, na jeseň vás ponúkli dobrým burčiakom. Nehovoriac o kvalitných jedlách a ďalších lahodných nápojoch. V lete hostí lákala príjemná terasa vo dvore so živou muzikou rôznych žánrov. Bohužiaľ, po 24 rokoch je príjemným posedeniam v Prašnej Bašte a skvelým žúrom v Kúte koniec.

Prečo obľúbený podnik končí sa dočítate tu:

Carrefour, ktorý zmizol už pred rokom, nahradí známy reťazec

Dlhodobý problém s nakupovaním potravín v známom obchodnom centre by mal byť konečne vyriešený. Skrachovaný Carrefour nahradí Lidl. Prevádzka Lidl v Poluse bude už treťou predajňou otvorenou v obchodnom dome v rámci Slovenska.

Viac sa dočítate tu:

Na stavbe diaľnice R7 stratilo vedomie viac ľudí

Záchranári zasahovali pri obci Blatná na Ostrove, odkiaľ dostali informáciu o úniku nebezpečnej látky. Viacero ľudí malo mať zdravotné problémy, odpadli a tiekla im z nosa krv. Hasiči neskôr nenamerali žiadne nebezpečné látky a u robotníkov sa nepotvrdili nahlásené zdravotné ťažkosti.

Viac sa dočítate tu:

TOP 5 tém týždňa
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM