Rôzne Správy

Nakúpime konečne v Poluse potraviny? Carrefour, ktorý zmizol už pred rokom, nahradí známy reťazec

Dlhodobý problém s nakupovaním potravín v známom obchodnom centre by mal byť konečne vyriešený. Skrachovaný Carrefour nahradí Lidl.

Ilustračný obrázok k článku Nakúpime konečne v Poluse potraviny? Carrefour, ktorý zmizol už pred rokom, nahradí známy reťazec
4
Galéria
Zdroj: pixabay

V hypermarkete Carrefour, ktorý v obchodnom centre Polus sídlil od roku 2000, sa už niekoľko rokov nedal urobiť poriadny rodinný nákup. Plocha obchodu sa postupne „scvrkávala“ a sortiment bol dlhodobo poriadne oklieštený. Na konci roka 2017 sa predajňa rozhodla definitívne skončiť a odvtedy nákupné priestory v Poluse zívali prázdnotou.

Do Polusu mieri Lidl

Problém s nákupom potravín v spomínanom obchodnom centre je, zdá sa, už vyriešený. Do Polusu sa totiž „nasťahuje“ predajňa Lidl. Denníku Hospodárske noviny to potvrdil hovorca nemeckého reťazca hovorca reťazca Tomáš Bezák. Konkrétny termín, kedy budeme môcť v predajni Lidl nakúpť, však neprezradil. „Závisí to od vlastníka, ktorý upravuje priestor,“ doplnil Bezák.

Prevádzka Lidl v Poluse bude už treťou predajňou otvorenou v obchodnom dome v rámci Slovenska. Ďalšie sú v obchodnom centre Cassovia v Košiciach a v obchodnom centre Point v Banskej Bystrici.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM