Správy Komunálne voľby

Opäť bude kandidovať na STAROSTU: Michal Drotován chce OBHÁJIŤ post šéfa Rače

Pripomenul, že súčasné volebné obdobie postavilo mestskú časť zároveň pred nečakané a náročné výzvy, ako pandémia či vojna na Ukrajine.

Ilustračný obrázok k článku Opäť bude kandidovať na STAROSTU: Michal Drotován chce OBHÁJIŤ post šéfa Rače
Zdroj: TASR

Starosta Rače Michal Drotován bude v tohtoročných jesenných komunálnych voľbách obhajovať svoj post a opätovne kandidovať na šéfa tejto mestskej časti. Oznámil to v utorok na sociálnej sieti. Kandidovať chce opäť ako nezávislý. Konkrétny program chce predstaviť v septembri.

Zlepšovanie Rače

Chcem ponúknuť kontinuitu, zodpovedný prístup, hľadanie odborných riešení a spoločné zlepšovanie Rače krok po kroku, aby to bol náš spoločný domov,“ skonštatoval Drotován s tým, že by rád dokončil viaceré rozbehnuté projekty, ktoré sa samospráve podarilo spustiť.

Pripomenul, že súčasné volebné obdobie postavilo mestskú časť zároveň pred nečakané a náročné výzvy, ako pandémia či vojna na Ukrajine. Poznamenal, že napriek tomu sa samospráva dokázala venovať projektom škôl a škôlok, verejných priestorov, sociálnych vecí či parkov. Za jeden z najväčších projektov označil novú škôlku, ktorú chcú otvárať v septembri 2023.

Program

Kompletný volebný program na obdobie rokov 2022 – 2026 plánuje predstaviť tento rok v septembri. Pripraviť ho chce aj na základe podnetov od obyvateľov. Rovnako predstaví 15 kandidátov na poslancov za Raču, Krasňany aj Rendez, s ktorými sa chce uchádzať o podporu občanov.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM