Krimi

HROZNÁ havária v Bratislave: Auto zrazilo na priechode 14-ročného CHLAPCA

Vyšetrovaním presných príčin a okolností tejto nehody sa zaoberajú policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku HROZNÁ havária v Bratislave: Auto zrazilo na priechode 14-ročného CHLAPCA
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Na priechode pre chodcov na Hálkovej ulici v Bratislave zrazilo 14-ročného chlapca auto. Utrpel viaceré ťažké zranenia, previezli ho do nemocnice. K nehode došlo v pondelok (16. 5.) poobede. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Na priechodoch pozor!

Prítomnosť alkoholu policajti u vodiča nezistili. „Vyšetrovaním presných príčin a okolností tejto nehody sa zaoberajú policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave,“ priblížil Szeiff.

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje chodcov, aby dbali na svoju bezpečnosť. Pri prechode cez cestu by mali použiť priechod, nadchod alebo podchod, odporúča. Chodci môžu na cestu vstúpiť podľa policajtov len vtedy, skontrolujú situáciu na ceste. Mali by sa pozrieť naľavo, potom napravo, opäť vľavo a prejsť by mali len vtedy, ak sa nepribližuje auto.

Polícia zdôrazňuje, že na cestu nemôžu chodci vstupovať spomedzi zaparkovaných áut. Tie znemožňujú výhľad. Chodci tiež musia podľa policajtov vždy dodržiavať svetlá na semaforoch a ísť vždy kolmo.

Vodičov v súvislosti s uvedenou dopravnou nehodou vyzývame, aby sa dôsledne venovali vedeniu motorových vozidiel, sledovali situáciu v cestnej premávke, správali sa zodpovedne, predvídavo a dôsledne rešpektovali svetelné signály,“ uviedol Szeiff.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

ZRÁŽKA VOZIDLA S CHODCOM NA PRIECHODE PRE CHODCOV 👉Včera (16.05.2022) došlo krátko po 16.30 h v bratislavskej mestskej...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, May 16, 2022
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM