Správy

TOP UDALOSTI týždňa: Miliónové projekty, Silvester "bez" pyrotechniky či retro zimné radovánky

Na jar sa začne s opravou električkovej trati v Karlovej Vsy, miliónové projekty v hlavnom meste za posledný rok aj retro fotky z bratislavských zimných radovánok.

Ilustračný obrázok k článku TOP UDALOSTI týždňa: Miliónové projekty, Silvester "bez" pyrotechniky či retro zimné radovánky
9
Galéria

Miliónové projekty, ktorými žila Bratislava v roku 2016

Bratislava v uplynulom roku dokončila jeden z najväčších projektov za posledných 10 rokov – Starý most. Petržalčania sa tešia z novej plavárne, vodiči jazdia po nových cestách.

Viac sa dočítate TU.

FOTO: Časy, kedy sa ulice menili na sánkarské dráhy

Zaspomínajte si s nami na zimné radovánky spred 50 rokov, kedy sa bratislavské sídliská menili na snehové zábavné parky.

Takmer 50 rokov dozadu deti v hlavnom meste nemali toľko možností k pestovaniu lyžiarskeho športu ako ich vrstovníci v podhorských a horských oblastiach. Napriek tomu využívali to, čo mali k dispozícii.

Viac si prečítajte TU.

Na Račianskej ulici horeli autá. Polícia hľadá svedkov

Polícia vyšetruje okolnosti dnešného ranného požiaru dvoch áut na Račianskej ulici v Bratislave. Výška škody na oboch vozidlách je predbežne odhadnutá na 25-tisíc eur.

Viac sa dozviete TU.

Električkovú trať v Karlovej Vsi chcú začať modernizovať v apríli

Modernizácia Dúbravsko-Karloveskej električkovej radiály v Bratislave by sa mohla začať na jar tohto roka, hlavné mesto odhaduje mesiac apríl. Práce by mali trvať okolo 15 mesiacov a celkové náklady na modernizáciu môžu dosiahnuť sumu približne 67 miliónov eur.

Viac si prečítajte TU.

Počas Silvestra sa v Bratislave aj napriek zákazu pyrotechniky veselo strieľalo

Hlavné mesto čakala počas Silvestra najväčšia skúška. Mestskí poslanci totiž odsúhlasili nariadenie, ktoré zakazuje celoročné používanie zábavnej pyrotechniky na území Bratislavy. Ukázalo sa však, že nariadenie je bezvýznamné.

Viac sa dozviete TU.

Ak chcete mať prehľad o aktuálnom dianí v hlavnom meste, lajknite si Facebook Bratislava24.sk.

Projekty 2016 Bratislava
9
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM