Rôzne Správy

TOP 5 tém týždňa: Moderný športový park v Petržalke, výhody mestskej karty aj novootvorený podnik v centre

Počas uplynulého týždňa vás najviac zaujali otváracie hodiny obchodov počas veľkonočných sviatkov, nové ihrisko v Petržalke aj zaujímavý "nátierkový" podnik.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Moderný športový park v Petržalke, výhody mestskej karty aj novootvorený podnik v centre
7
Galéria

Zistili sme to za vás: Ako budú počas veľkonočných sviatkov otvorené obchody?

Pozor, kedy sa vyberiete na nákupy. Počas veľkonočných sviatkov vás môže zaskočiť zmena otváracích hodín obchodov a nákupných centier. Väčšina z obchodov upraví počas Veľkej noci časy otvorenia, tak si dajte pozor, aby ste stihli nakúpiť všetko, čo máte.

Prehľad otváracích hodín známych hypermarketov a supermarketov v našom meste počas veľkonočných sviatkov nájdete TU.

Petržalka bude mať nový moderný športový park

Obyvateľom petržalskej časti Lúky budeme už onedlho mať čo závidieť. Medzi panelákmi, v oblasti nazývanej Jama, vyrastie moderný priestor na športovanie. Areál športu a hier JAMA uspokojí aj najnáročnejších. Nájdu tam hracie prvky, bránky na floorball, lezecký kopec, sieťové a lanové herné prvky aj lavičky na oddych.

Čo všetko na novom modernom ihrisku nájdete, sa dozviete TU.

Bryndzová či cesnaková? Ochutnajte svoju obľúbenú nátierku v novom gastro podniku

Aj vám sa zbiehajú slinky pri predstave chutnej domácej nátierky? V tom prípade si zamilujete novootvorený podnik v centre Bratislavy. Svet chutných nátierok s výstižným názvom Pomazánkovo láka zákazníkov svojím veľkým nápisom na Obchodnej ulici už niekoľko dní. V rámci Bratislavy ide o unikátny podnik, ktorý vás očarí hneď, ako doňho vstúpite.

Čím všetkým novootvorený podnik rozmazná vaše chuťové bunky sa dozviete TU.

Chystáte sa počas sviatkov do Rakúska? Zistili sme za vás, ako budú otvorené obchody

Nájsť bratislavskú poznávaciu značku na parkovisku pred rakúskymi nákupnými centrami nie je ťažké. Aby ste sa neprehnali zbytočne, pozrite si otváracie hodiny jednotlivých obchodov.

Ak zvyknete nakupovať v Rakúsku, užitočné informácie nájdete TU.

Používate ju ako električenku. Poznáte výhody Bratislavskej mestskej karty?

Vedeli ste, že ak ste držiteľom Bratislavskej mestskej karty, bonusy a zľavy získavate nielen v mestskej hromadnej doprave a v mestských kultúrnych a športových zariadeniach, ale aj pri nákupe tovarov v obchodoch a v prevádzkach poskytujúcich rôzne služby? So zľavou 20% si môžete zájsť nielen do Galérie mesta Bratislavy, Múzea mesta Bratislavy, ZOO a športových zariadení STaRZu (korčuľovanie, plaváreň, kúpaliská, sauny, fitnes..), napríklad na Vyhliadkovú vežu UFO sa dostanete so zľavou až 20% z ceny.

Ak milujete zľavy a výhodné nákupy, viac o Bratislavskej mestskej karte sa dozviete TU.

TOP 5 tém týždňa
7
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM