Rôzne

Bryndzová či cesnaková? Ochutnajte svoju obľúbenú nátierku v novom gastro podniku

Aj vám sa zbiehajú slinky pri predstave na chutné domáce nátierky? V tom prípade si zamilujete novootvorený podnik v centre Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Bryndzová či cesnaková? Ochutnajte svoju obľúbenú nátierku v novom gastro podniku
7
Galéria

Svet chutných nátierok s výstižným názvom Pomazánkovo láka zákazníkov svojím veľkým nápisom na Obchodnej ulici už niekoľko dní. V rámci Bratislavy ide o unikátny podnik, ktorý vás očarí hneď, ako doňho vstúpite.

Čerstvé nátierky

Ak máte radi domáce nátierky z kvalitných surovín s čerstvým chlebom, určite si prídete na svoje. Môžete si vybrať z bohatej ponuky. Ak skôr preferujete klasiku, môžete si natrieť bryndzovú, cesnakovú alebo oškvarkovú. Z tých menej tradičných sú na výber cviklová, sardinková či chrenová. Ochutnať môžete aj exotiku v podobe tuniakovo-kokosovej nátierky.

Ponuka nátierok sa bude pravidelne obmieňať. Všetko bude záležať od sezónnej ponuky, takže si môžete byť istý, že vždy dostanete nátierku z čerstvých a kvalitných surovín.

Polievky aj sladké maškrty

Aké by to boli domáce nátierky, keby ste k nim nedostali poctivý čerstvý krajec chleba alebo bagetku? Ak vám máme odporučiť, natrite si vašu obľúbenú nátierku na pravý toskánsky chlieb.

Nový gastro podnik ponúka každý deň aj polievku a pre mlsné jazýčky sladké maškrty ako od babičky. Na zapitie si môžeš dať kávičku, čaj alebo sviežu limonádu.

Chutné nátierky, polievky či sladké dobroty si v Pomazánkove vychutnáte v príjemnom, moderne a vtipne zariadenom interiéri, ktorého atmosféra vás dostane. Pomazánkovo je otvorené každý deň od 8:00 do 18:00 hod.

Pomazánkovo
7
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM