Aktualizované Krimi

Ďalšia VRAŽDA na Slovensku? V pivnici našli telo 71-ročného nevidiaceho muža!

Na Slovensku sa hovorí o ďalšej vražde. Na mieste činu, v Pezinku, čo je len pár kilometrov od Bratislavy, je aktuálne polícia.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia VRAŽDA na Slovensku? V pivnici našli telo 71-ročného nevidiaceho muža!
Zdroj: Dnes24/Milan Hanzel

Ďalšia vražda sa stala neďaleko Bratislavy. Našli tam mŕtveho staršieho nevidiaceho muža. O prípade informovali noviny.sk.

V súvislosti s prípadom zločinu zabitia vykonáva polícia aktuálne potrebné úkony. V súčasnosti bližšie informácie polícia poskytnúť nemôže. Urobí tak po tom, ako jej to procesná situácia umožní.

Nevládne telo ležalo v pivnici pod schodmi. Tragédia sa mala stať ešte ráno. Polícia zadržala dve ženy. Jedna z nich je už na policajnom oddelení a druhá je stále v dome,“ informujú noviny.sk.

Ženu zadržala polícia

Obmedzená na osobnej slobode bola 55-ročná žena. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Podľa doterajších informácií dnes v čase o 7.43 h bolo na linke tiesňového volania prijaté oznámenie, v zmysle ktorého bolo v priestoroch pivnice rodinného domu nájdené telo 71-ročného muža bez známok života,“ priblížila situáciu Šimková.

Presnú príčinu úmrtia určí pitva.

Správu budeme aktualizovať

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM