Krimi

Do bytu v Bratislave sa VLÁMAL cez balkón: Gruzínec vypáčil dvere a bral všetko cenné +VIDEO

Polícia obvinila muža, ktorý kradol v byte na Kvetnej ulici v Bratislave, jeho spoločníka stále hľadajú.

Ilustračný obrázok k článku Do bytu v Bratislave sa VLÁMAL cez balkón: Gruzínec vypáčil dvere a bral všetko cenné +VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia v nedeľu (12. 2.) obvinila 36-ročného Gruzínca z porušovania domovej slobody a krádeže spáchanej formou spolupáchateľstva.

Vypáčil dvere

Mal kradnúť v jednom z bytov na Kvetnej ulici v Bratislave. Za tento čin mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. Bratislavská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Podľa doposiaľ zistených informácií obvinený v piatok (10. 2.) v čase od 22.30 do 23.30 h na Kvetnej ulici bez súhlasu nájomcu a užívateľa bytu vypáčil spodnú časť balkónových dverí a vnikol do bytu obytného domu, kde odcudzil viacero hodnotných predmetov, ako mobilné telefóny, notebooky a hraciu konzolu,“ priblížila.

Hľadajú druhého chlapíka

Spolupáchateľom mal byť podľa polície muž, ktorého totožnosť nie je dosiaľ známa. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri jeho stotožnení.

„Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža v čiernom oblečení bez pokrývky hlavy na priloženom kamerovom zázname, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnou správy na FB profile polície,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM