Aktualizované Krimi

Po hádke mal muž ZAŠKRTIŤ bývalú manželku: Potom sa pokúsil o samovraždu!

Policajti kriminálnej polície v súčasnosti vykonávajú na mieste udalosti potrebné úkony.

Ilustračný obrázok k článku Po hádke mal muž ZAŠKRTIŤ bývalú manželku: Potom sa pokúsil o samovraždu!
9
Galéria

V byte na Nejedlého ulici v bratislavskej mestskej časti Dúbravka malo dôjsť v pondelok (15. 11.) poobede k násilnému trestnému činu. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Polícii na linke 158 v pondelok krátko pred 12.45 hod. bolo oznámené, že malo prísť k údajnému násilnému trestnému činu. „Policajti kriminálnej polície v súčasnosti vykonávajú na mieste udalosti potrebné úkony,“ uviedol. Vzhľadom na aktuálny stav poskytne polícia bližšie informácie k prípadu, keď to situácia umožní.

Čo sa teda stalo?

Ako informovali noviny.sk, po hádke medzi starším rozvedeným párom mal 72-ročný muž zaškrtiť svoju bývalú manželku (72). Potom ako ženu zaškrtil sa pokúsil o samovraždu.

„Muž sa pokúsil si podrezať žily a otráviť sa,“ informujú o tom noviny.sk. Portál uviedol, že si páchateľ sám zavolal na tiesňovú linku a všetko oznámil. Muža odviezla záchranka.

„Policajti kriminálnej polície v súčasnosti vykonávajú na mieste udalosti potrebné úkony. Vzhľadom na aktuálny stav bližšie informácie k prípadu poskytneme, keď to situácia umožní,“ informuje pre noviny.sk hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM