Rôzne

Už aj obyvatelia Devínskej Novej Vsi majú svoju aplikáciu

Devínska Nová Ves spustila aplikáciu, v ktorej obyvatelia mestskej časti nájdu aktuality, personalizované správy od starostu, ako aj všetky dôležité kontakty a otváracie hodiny.

Ilustračný obrázok k článku Už aj obyvatelia Devínskej Novej Vsi majú svoju aplikáciu
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Po Starom Meste, Rači, Novom Meste či Ružinove spustila mobilnú aplikáciu pre obyvateľov aj mestská časť Devínska Nová Ves. Čo všetko v nej nájdete?

Aktuálne informácie

Devínska Nová Ves spustila aplikáciu, v ktorej obyvatelia mestskej časti nájdu aktuality, personalizované správy od starostu, ako aj všetky dôležité kontakty a otváracie hodiny. Informuje o tom starosta Devínskej Dárius Krajčír.

Aplikácia tiež umožňuje obyvateľom zaslať správu alebo podnet priamo na úrad, v sekcii Doprava nájdu odchody a príchody autobusov a vlakov, k dispozícii je aj susedskú burzu pre obyvateľov.

Aplikácia prešla prvotným testovaním a je pripravená na používanie. „V nastaveniach si môžete zvoliť ľubovoľne ktorúkoľvek z ponúkaných možností. Pre začiatok sme sprístupnili vyššie uvedené sekcie. Máme však v pláne ich aj naďalej rozširovať. Všetko však treba zosynchronizovať aj s novou web stránkou mestskej časti, ako i Info kioskom mestskej časti,“ informuje starosta.

Aplikácia je bezplatne prístupná pre androidy i pre iOS zariadenia pod názvom „Devínska Nová Ves“.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM