Rôzne

TOP UDALOSTI týždňa: Bunker nad Klepáčom, ponuka mäsa v meste aj nové centrum pre psíkov a mačičky

Po mesiacoch driny sú zmeny bunkra viditeľné na prvý pohľad. Viete, kde v Bratislave zoženiete kvalitné mäsové výrobky? Električky už onedlho cez Špitálsku neprejdú.

Ilustračný obrázok k článku TOP UDALOSTI týždňa: Bunker nad Klepáčom, ponuka mäsa v meste aj nové centrum pre psíkov a mačičky
21
Galéria

Bunker nad Klepáčom láka do svojich útrob vylepšeným vchodom

Pred rokom sa bunker z prvej svetovej vojny len predieral na svetlo sveta. Dnes už vyzerá skoro tak, ako keď bol postavený. Bunker nad Klepáčom na Železnej studničke bol roky ukrytý pod nánosmi pôdy. Objavili ho aktivisti z občianskeho združenia Bunkre na jar minulého roka. Po mesiacoch driny sú výsledky badať na prvý pohľad.

RADÍME: Kde v Bratislave kúpite kvalitné a čerstvé mäso?

V časoch, kedy sa množia prípady pokazených potravín v hypermarketoch a iných obchodných reťazcoch, je potrebné dbať na správny výber kvalitných a čerstvých výrobkov. Výnimkou nie je ani mäso. Viete, kde v Bratislave, mimo veľkých supermarketov, zoženiete naozaj kvalitné mäsové výrobky?

Od začiatku augusta nebudú električky premávať po Špitálskej ulici

Električkovú trať na Špitálskej ulici v Starom Meste čaká kompletná rekonštrukcia. Ide o úsek od zastávky na Kamennom námestí po odbočenie električiek za križovatkou Mickiewiczova – Americké námestie – Špitálska. Z tohto dôvodu musia cestujúci od 1. augusta do približne konca októbra počítať s obmedzeniami.

Policajti zachránili život žene, ktorá chcela spáchať samovraždu skokom z Mosta SNP

Na lávke pre peších spozorovala hliadka policajného zboru ženu, ktorá zodpovedala popisu ženy podľa oznámenia. Bola zjavne rozrušená, sedela na ochrannom zábradlí a nakláňa sa nad vodu. Nakoľko nebolo možné počkať do príchodu ďalších hliadok PZ ani do príchodu policajného vyjednávača, musela polícia okamžite zasiahnuť.

Na otváracej žúrke v HAF.parku sa to labkami len tak hemžilo

V Petržalke otvorili miesto, kam budete chodiť so svojím štvornohým kamarátom najradšej – centrum pre psíkov a mačičky HAF.park. Na veľkej otváracej žúrke si zamlsali všetky prítomné bratislavské psíky. Každému hosťovi sa ušiel osviežujúci welcome drink a pre chlpáčov boli pripravené darčeky a lahodné mlsky.

Bunker nad Klepáčom
6
Galéria
Zdroj: OZ Bunkre
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM