Krimi

Policajti zachránili život žene, ktorá chcela spáchať samovraždu skokom z Mosta SNP

Včera zachránili policajti život 39-ročnej žene, ktorá chcela spáchať samovraždu skokom z Mosta SNP v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Policajti zachránili život žene, ktorá chcela spáchať samovraždu skokom z Mosta SNP
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V včera popoludní zachránili život 39-ročnej žene, ktorá chcela spáchať samovraždu skokom z Mosta SNP v Bratislave.

Rozrušená žena

„Krátko pred 15:00 hod. sme prijali oznámenie v zmysle ktorého mala osoba ženského pohlavia údajne skočiť z Mosta SNP do vodného toku rieky Dunaj. Hliadka Obvodného oddelenia PZ Bratislava Petržalka – Sever hodnovernosť oznámenia bezodkladne preverila a začala prepátravať okolie Mosta SNP,“ Bratislava24.sk informoval Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave.

Na lávke pre peších zakrátko spozorovala hliadka PZ osobu ženského pohlavia, ktorá zodpovedala popisu ženy podľa oznámenia. Bola zjavne rozrušená, sedela na ochrannom zábradlí a nakláňa sa nad vodu. „Hliadka PZ na mieste situáciu vyhodnotila a nakoľko nebolo možné počkať do príchodu ďalších hliadok PZ ako ani do príchodu policajného vyjednávača, z dôvodu záchrany života tejto osoby príslušníci PZ zasiahli a ženu zo zábradlia stiahli do bezpečia,“ dodal Szeiff.

V krátkom čase sa na miesto dostavili aj ďalšie hliadky PZ ako aj privolaná RZP, ktorá si ženu prevzala a previezla do jednej z Bratislavských nemocníc.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM