Správy

Od začiatku augusta nebudú električky premávať po Špitálskej ulici

Počas výluky nebudú obsluhované zastávky Kamenné námestie, Mariánska, Americké námestie a Odborárske námestie. Dôvodom je kompletná oprava električkovej trate.

Ilustračný obrázok k článku Od začiatku augusta nebudú električky premávať po Špitálskej ulici
8
Galéria

Električkovú trať na Špitálskej ulici v Starom Meste čaká kompletná rekonštrukcia. Ide o úsek od zastávky na Kamennom námestí po odbočenie električiek za križovatkou Mickiewiczova – Americké námestie – Špitálska. Z tohto dôvodu musia cestujúci od 1. augusta do približne konca októbra počítať s obmedzeniami.

Električkové linky č. 3, 4 a 9 nebudú v priebehu rekonštrukčných prác premávať po Špitálskej, ale budú presmerované na obchádzkové trasy cez Obchodnú a Radlinského ulicu.

Zmenené trasy liniek:

  • linka č. 3 bude medzi zastávkami Šafárikovo nám. a Blumentál premávať obojsmerne cez Námestie SNP, Obchodnú a Radlinského
  • linka č. 4 bude medzi zastávkami Legionárska a SND/Šafárikovo nám. premávať obojsmerne cez Námestie SNP, Obchodnú, Radlinského a Vazovovu
  • linka č. 9 bude premávať medzi zastávkami Kapucínska a Legionárska obojsmerne cez Obchodnú, Radlinského a Vazovovu

Počas doby výluky sa električiek nedočkáte na zastávkach Kamenné námestie, Mariánska, Americké námestie a Odborárske námestie. Na obchádzkových trasách budú električky zastavovať na všetkých riadnych zastávkach.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM