KAW Rôzne

Top 5 tém týždňa: Otvorenie kaviarne Starbucks v Bratislave, voľná plocha pod Starým mostom aj bezpečnosť Dunajskej promenády

Uplynulý týždeň sme vám priniesli množstvo pestrých tém a reportáží o dianí v našom meste. Prečítajte si ešte raz tie, ktoré vás najviac zaujali.

Ilustračný obrázok k článku Top 5 tém týždňa: Otvorenie kaviarne Starbucks v Bratislave, voľná plocha pod Starým mostom aj bezpečnosť Dunajskej promenády
Zdroj: Dnes24.sk

Top téma č. 1: Kávový gigant Starbucks už aj na Slovensku: Bratislavčania od rána čakajú na pohár so svojím menom

Obľúbenú americkú kávu si oddnes môžu vychutnávať návštevníci bratislavského Auparku, kde Starbucks otvoril svoju prvú dlhoočakávanú prevádzku. Hoci sa známa sieť na Slovensku rozrastie o ďalšie kaviarne, hranice hlavného mesta neprekročí.

Prečítajte si tu: Kávový gigant Starbucks už aj na Slovensku: Bratislavčania od rána čakajú na pohár so svojím menom

Top téma č. 2: Čo vyrastie na mieste bývalého staveniska pod Starým mostom?

Z obnoveného Starého mosta sa stáva nové bratislavské korzo. Možno ste si aj vy pri prechádzkach všimli oplotenú plochu na petržalskej strane, kde počas rekonštrukcie mosta stáli stavebné stroje. Zisťovali sme, na čo sa bude využívať.

Prečítajte si tu: Čo vyrastie na mieste bývalého staveniska pod Starým mostom?

Top téma č. 3: Vynovená Dunajská promenáda má slúžiť všetkým. Mesto hľadá spoločné riešenie, prvoradá je bezpečnosť

Hlavné mesto zvolalo stretnutie zástupcov cyklozdružení, mesta, mestskej časti, zhotoviteľa prác na Dunajskej promenáde, ministerstva dopravy, mestskej dopravnej komisie a polície. Jeho výsledkom má byť dohoda o bezpečnom využívaní promenády ako územia vhodného pre cyklistov aj pre chodcov.

Prečítajte si tu: Vynovená Dunajská promenáda má slúžiť všetkým. Mesto hľadá spoločné riešenie, prvoradá je bezpečnosť

Top téma č. 4: Električkou sa cez Starý most zvezieme už začiatkom prázdnin. Frešo expresne podpísal kolaudačné rozhodnutie

Bratislavský samosprávny kraj dostal posledné chýbajúce stanovisko, ktoré sa týka dlhoočakávanej električkovej dráhy Šafárikovo námestie – Bosákova.

Prečítajte si tu: Električkou sa cez Starý most zvezieme už začiatkom prázdnin. Frešo expresne podpísal kolaudačné rozhodnutie

Top téma č. 5: V bratislavských viechach sa žilo veselo a družne

Vinárne sa dali nájsť v Bratislave na každom kroku. Boli obľúbeným miestom stretnutí úradníkov, spisovateľov aj obchodníkov. Ich svojrázna atmosféra je dnes už iba spomienkou.

Prečítajte si tu: V bratislavských viechach sa žilo veselo a družne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM