Adriana Banásová Rôzne

Top 5 tém týždňa: Nový športpark, zmeny na Miletičke či Biela noc

Opäť tu máme koniec týždňa a sním vám zasa prinášame prehľad najpálčivejších či najzaujímavejších tém z hlavného mesta. Prečítajte si ešte raz "top" 5 tém uplynulých dní.

Ilustračný obrázok k článku Top 5 tém týždňa: Nový športpark, zmeny na Miletičke či Biela noc
Zdroj: TASR

Top téma č. 1: Moderný športpark začne rásť už tento mesiac. „Jama“ predstaví Bratislavčanom celkom nové verejné priestranstvo

Kaviareň, letná čitáreň, predajňa bicyklov či vyhliadkové móla. Aj to bude súčasťou nového športparku, ktorý vyrastie na bývalom cyklistickom štadióne na zanedbanom priestore v lokalite Tehelné pole. S jeho výstavbou sa má začať už tento mesiac.

Celý príspevok si prečítajte tu: „Moderný športpark začne rásť už tento mesiac. "Jama“ predstaví Bratislavčanom celkom nové verejné priestranstvo":http://bratislava.dnes24.sk/…nstvo-217978

Top téma č.2: Aké zmeny čakajú trhovisko „Miletička“?

Známe bratislavské trhovisko na Miletičovej ulici ožije hudbou a spevom. Vedenie Ružinovského podniku sa rozhodlo osadiť v centre trhoviska pódium a postaviť pri ňom aj detské ihrisko. Prostredie trhoviska je strážené počas dňa, ako aj v noci.

Celý príspevok si prečítajte tu: Aké zmeny čakajú trhovisko Miletička?

Top téma č.3: Biela noc rozžiari Medickú záhradu aj Ondrejský cintorín. Na svoje si prídu všetky vekové kategórie

Najväčší a najnavštevovanejší festival súčasného umenia v Európe Biela noc prichádza po prvý raz do Bratislavy. Počas sobotnej noci 10. októbra predstaví 50 unikátnych umeleckých diel.

Celý príspevok si prečítajte tu: Biela noc rozžiari Medickú záhradu aj Ondrejský cintorín. Na svoje si prídu všetky vekové kategórie

Top téma č.4: Bitka v MHD: Medzi čiernym pasažierom a revízorom došlo k fyzickému násiliu

V piatok (9.10.) bolo v linke číslo 9 trochu rušno. Dôvodom bola roztržka medzi službukonajúcim revízorom a cudzincom, ktorý električkou cestoval bez platného cestovného lístka.

Celý príspevok si prečítajte tu: Bitka v MHD: Medzi čiernym pasažierom a revízorom došlo k fyzickému násiliu

Top téma č.5: Nový mobilný operátor 4ka dnes zahájil predaj. Ako reagovali zákazníci v Bratislave?

Nový mobilný operátor 4ka od pondelka oficiálne spustil predaj svojich služieb po celom Slovensku a samozrejme aj v Bratislave. Jeho produkty sú dostupné na pobočkách Slovenskej pošty. Na jednej z nich sme sa boli pozrieť aj my.

Celý príspevok si prečítajte tu: Nový mobilný operátor 4ka dnes zahájil predaj. Ako reagovali zákazníci v Bratislave?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM