Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Explózia neďaleko Bratislavy, škôlka pre psíkov aj Panenská

Uplynulý týždeň priniesol niekoľko noviniek aj nečakaných udalostí. Čo vás zaujalo najviac?

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Explózia neďaleko Bratislavy, škôlka pre psíkov aj Panenská
8
Galéria
Zdroj: TASR

V HAF.parku otvorili dennú škôlku pre psíkov

V obľúbenej kaviarničke psičkárov HAF.park slávnostne otvorili jedinečnú dennú škôlku pre chlpáčov. Psík si tu nájde veľa nových kamarátov a dostane sa mu starostlivosti ako v bavlnke. Váš milovaný chlpáč sa už viac nemusí nudiť sám doma, kým ste v práci.

Viac sa dočítate TU:

Silná explózia neďaleko Bratislavy

V rakúskej obci Baumgarten an der March, ktorá sa nachádza v blízkosti hranice so Slovenskom, vybuchol plynový terminál na plynovej prečerpávajúcej stanici. Informáciu potvrdili rakúski policajti. Ľudí vyzvali, aby sa oblasti vyhli a postupovali podľa pokynov miestnych orgánov.

Viac sa dočítate TU:

Na hlavnej stanici pokračujú rekonštrukčné práce

Na stanici aktuálne prebieha rekonštrukcia priestorov dlho zatvorenej a nevyužívanej reštaurácie v historickej časti hlavnej budovy. ŽSR odovzdali stavenisko zmluvnej firme SP Plus s. r. o. Trnava, ktorá v uplynulých dňoch začala s realizáciou rekonštrukcie. "Ukončenie prác je naplánované na jún 2018 v celkovej zmluvnej cene 825 560 eur bez DPH,“ informoval Erdössy. Momentálne začali s búracími a murovacími prácami.

Viac sa dočítate TU:

Počas víkendu budú električky premávať len po Karlovu Ves

Dopravný podnik Bratislava a. s. (DPB) informuje na webovej stránke, že v dňoch 16. a 17. decembra bude prebiehať úprava električkovej trate s otvoreným štrkovým lôžkom pomocou podbíjačky na Dúbravskej radiále v úseku Hanulova – Pri kríži.

Podrobnosti nájdete TU:

Aká bude nová podoba štvrte okolo Panenskej?

Územie okolo Panenskej ulice v Starom Meste by sa mohlo onedlho zmeniť na príjemnejšie miesto pre jeho obyvateľov a návštevníkov. Miestna samospráva totiž plánuje obnovu tejto štvrte. Spolu s občianskym združením Punkt zapojili do procesu plánovania aj verejnosť.

Viac sa dočítate TU:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM