Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Bratislava má najhoršiu dopravu a Špitálska je opäť bez električiek

Katastrofálna situácia na cestách dostala mesto na prvú priečku rebríčka miest s najhoršou dopravou a na Šitálskej nejazdia električky. Dôvodom je výstavba zastávky.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Bratislava má najhoršiu dopravu a Špitálska je opäť bez električiek
Foto: Karol Srnec / Zdroj: ephoto.sk

Najhoršia doprava

Katastrofálna situácia na cestách dostala Bratislavu na prvú priečku rebríčka miest s najhoršou dopravou. Ako píše Waze Slovensko, Bratislava s náskokom porazila všetky ostatné mestá. „Pri dochádzaní strávia vodiči v Bratislave v priemere vyše 2 a pol minúty na 1 kilometer jazdy,“ uvádza Waze.

Viac sa dočítate tu:

Výbuch elektrorozvodne

V Podunajských Biskupiciach vybuchla elektrická rozvodňa. Po nešťastí zostali na zemi ležať dvaja muži. Zranení muži boli popálení predovšetkým na rukách a tvári. Podľa informácií svedkov však boli pri vedomí.

Viac sa dočítate tu:

Chcete vedieť, čo sa deje v Petržalke?

Ak chcete mať informácie rýchlo a nechcete sa zdržiavať ich zdĺhavým hľadaním, určite vás poteší zaujímavá novinka petržalskej samosprávy – SMS notifikácia. Služba je pomôckou pre tých, ktorý majú záujem dostávať aktuálne informácie z mestskej časti formou SMS správy.

Viac sa dočítate tu:

Projekt Eurovea II

Projekt Eurovea II, v rámci ktorého by mal na ľavom brehu Dunaja vyrásť prvý mrakodrap v Bratislave, nie je podľa ružinovského starostu Dušana Pekára v súlade s platným územným plánom mesta. Víta preto rozhodnutie stavebného úradu v Starom Meste, ktorý pozastavil konanie o vydaní územného rozhodnutia.

Viac sa dočítate tu:

Špitálska opäť bez električiek

Po Špitálskej ulici opäť nejazdia električky. Dôvodom je výstavba zastávky Mariánska. Ak zvyknete cestovať električkou, pripravte sa na dočasnú zmenu v trasách liniek, ktoré jazdia cez Špitálsku ulicu. Presmerovanie sa od soboty 4. augusta dotklo električiek číslo 3, 4, 7 a 9. Práce by mali byť ukončené v druhej polovici augusta.

Viac sa dočítate tu:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM