KAW Kultúra

OSLÁVTE s deťmi MDD: Drobcov v Bratislave potešia plavby po Dunaji aj jazda vláčikom

Na Deň detí by nikto nemal sedieť doma. Zoberte deti a zažite s nimi veľkú zábavu a kopu dobrodružstiev.

Ilustračný obrázok k článku OSLÁVTE s deťmi MDD: Drobcov v Bratislave potešia plavby po Dunaji aj jazda vláčikom
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

MDD v Starom Meste

Na mnohých miestach starého mesta to bude žiť skvelým programom pre deti. Chýbať nebude Rozprávkový les, hudobná rozprávka muzikálových spevákov z Divadla Nová scéna, Street Dance Academy a Laci Strike, predvedú sa bezpečnostné a záchranné zložky. Deti tiež odvezú staromestské vláčiky a budú sa môcť povoziť aj na motorovom člne po Dunaji.

streda / Staré Mesto / od 14.00 hod. / vstup voľný / viac sa dozviete TU

Deň detí v Ružinove

Deň detí v Ružinove sa bude konať od stredy 1.6. do nedele 5.6. v krásnom prostredí Parku Andreja Hlinku. Pre deti bude k dispozícii zóna s atrakciami ako skákacie hrady, maľovanie na tvár, detská manéžka a podobne. Každý deň bude program pre deti, aj dospelých. Súčasťou bude veľká street food zóna okolo Závojovej fontány, kde si každý dá to, čo mu chutí.

od stredy do nedele / park A. Hlinku / viac informácií TU

Oslava v Sade J. Kráľa

V Sade Janka Kráľa je pre deti pripravené maľovanie na tvár, kreatívne tvorivé dielne či výroba zvieratiek z balónov. Od 17.00 h majú návštevníci možnosť zúčastniť sa cirkusového workshopu, od občianskeho združenia Cirkus Kus. Oslava detí pokračuje aj v nedeľu (5. 6.). Pripravená je rozprávka Námorníci verzus piráti z dielne Divadla Jaja.

streda / od 14.00 do 18.00 hod. / pódium neďaleko Mosta SNP

MDD v Petržalke

Nezabudnuteľný program zažijete aj v Petržalke. Tešiť sa môžete na rôzne tanečné vystúpenia, tvorivé dielne, sladké potešenie v podobe cukrovej vaty zdarma a mnoho iného. Príde aj výcviková škola DOGGIE, OZ Psi na život, CirKusKus a zúčastniť sa môžete graffity workshopu s WallDesign.

streda / 13:00 hod. / ihrisko Rovniankova / vstup je voľný / viac informácií a podrobný program TU

Deň detí v Dúbravke

Keď ešte nemôžu deti za rozprávkami, prídu rozprávky za deťmi. A to presne na Deň detí. Také prekvapenie pripravuje na sviatok všetkých detí mestská časť Bratislava-Dúbravka. Malých aj veľkých poteší na štyroch rôznych miestach.

Prvá zastávka bude o 16:00 hod. na ulici Pri kríži (neďaleko Domova pri kríži), druhá o 16.30 v parku Pekníkova, tretia na ulici M.Sch.Trnavského za Domom služieb pri ihrisku Žihadielko o 17.00 a posledná v Parku Družba pri Základnej škole Beňovského o 17.30 hod.

Počas detského poobedia príde na dúbravské sídlisko Máša so svojím veselým programom, medveďom a kamarátom šašom.

streda / Dúbravka / od 16.00 – 18.00 hod. / vstup voľný

MDD v ZOO

Program bratislavskej ZOO zahŕňa prednášky s rôznymi informáciami o zvieratách a areálovú hru s hľadaním pokladu. Poobede je pripravené špeciálne sprevádzanie s maňuškou sovičkou Sárou.

streda / ZOO Bratislava

MDD vo Vrakuni

Vo Vrakuni sa bude Medzinárodný deň detí oslavovať v sobotu na Nábreží Malého Dunaja. Na deti čakajú kolotoče, balóny a o 16:00 hod. vystúpenie Mici a Mňau.

sobota / nábrežie pri Malom Dunaji / Vrakuňa

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM