Rôzne

Vymieňajte oblečenie, názory aj dobrú náladu. "SWAP-ovať" tentoraz môžete aj v obchodnom centre

Dajte svojmu staršiemu oblečeniu druhú šancu a povymieňajte ho! Obnovíte svoj šatník nielen ekonomicky, ale aj ekologicky.

Ilustračný obrázok k článku Vymieňajte oblečenie, názory aj dobrú náladu. "SWAP-ovať" tentoraz môžete aj v obchodnom centre
10
Galéria
Zdroj: TASR

Teplota sa zo dňa na deň zvyšuje a my otvárame skrine a vypratávame staršie veci, aby sme osviežili svoj šatník. Po veľkom jarnom upratovaní potom často nevieme, kam s oblečením, ktoré už nosiť nebudeme, napriek tomu, že je stále v móde.

Nový život pre oblečenie

Opäť máte šancu vynoviť svoj šatník nielen ekonomicky, ale aj ekologicky. Princíp SWAP-u, je jednoduchý. Vzdáte sa kúskov oblečenia, ktoré už nepotrebujete a odnesiete si domov tie, ktoré sa vám hodia. Prispejete tak k recyklácii oblečenia a urobíte dobrý skutok pre prírodu. SWAP často ponúka aj originálne modely od zaujímavých ľudí, ku ktorým by ste sa bežne nedostali.

Nezabudnite, že oblečenie, ktoré prinesiete, musí byť v dobrom stave, vyprané, čisté, voňavé a nepoškodené. Nenoste plavky, ponožky, spodné prádlo, topánky, bižutériu, župany, uteráky a obliečky.

Obchod NOSENE, ktorý podujatie organizuje, pripomína, že ak sa niektoré kúsky nevymenia a zostanú, poputujú občianskemu združeniu MyMamy a pomôžu týraným ženám.

sobota / OC Avion Bratislava – pri predajni Deichmann / od 11:00 do 17:00 hod. / vstup voľný

Ilustračné foto

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

SWAP
10
Galéria
Foto: Ľubo Baran
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM