ts Rôzne

Dobrý e-shop, ktorý pomáha: Voňavý balíček z NOSENE vám doručia už aj domov

Na to, aby ste sa mohli vkusne obliekať, nemusíte chodiť do drahých butikov. Presvedčte sa o tom v kráľovstve noseného oblečenia v centre mesta.

Ilustračný obrázok k článku Dobrý e-shop, ktorý pomáha: Voňavý balíček z NOSENE vám doručia už aj domov
17
Galéria

Nie je sekáč ako sekáč! Presvedčte sa o tom v štýlovej predajni noseného oblečenia NOSENE, kde vás už pri vstupe do priestoru privíta príjemná vôňa módy s príbehom.

Kráľovstvo NOSENE

Recyklovaná móda sa stáva stále väčším trendom. Šetrí planétu, nejde veľmi do peňazí a niekedy dokonca aj pomáha. Ako v pop-up second hande NOSENE!

V kráľovstve noseného oblečenia v centre mesta sa presvedčíte, že na to, aby ste sa mohli vkusne obliekať, nemusíte chodiť do drahých butikov. V tomto voňavom sekáči má každá vec svoj príbeh. Staré veci tu získavajú šancu na nový život a z každého nákupu ide časť z predajnej ceny na podporu organizáciám pomáhajúcim týraným ženám.

Už na prvý pohľad pôsobí predajňa veľmi štýlovo a uhladene. Nahádzané oblečenie, v ktorom sa musíte prácne prehrabávať, tu nenájdete. Voňavé kúsky sú tu prezentované vkusne. Nájdete ich krásne zavesené a farebne zladené podľa príležitosti či ročného obdobia.

Recyklovaná móda

Pri návšteve NOSENE určite nevynechajte stojan s recyklovanou módou Renewals by NOSENE. Je to kolekcia exkluzívnych modelov, z ktorých je každý unikát. Stará košeľa môže byť sexy ruksak alebo krásne šaty. Kolekcia je vždy obmedzená a rovnaký kúsok už nezoženiete.

Unikátne kúsky zoženiete dokonca už aj online v dobrom e-shope. Krásne zabalený voňavý balíček s milým poďakovaním vám prinesie kuriér priamo domov.

Každý nákup pomáha

Každý jeden nákup pomáha. Ak ste už v NOSENE boli, iste ste si všimli dve sumy na visačke. Prvá predstavuje sumu, ktorú za kúsok zaplatíte a druhá čiastku z uvedenej sumy, ktorá putuje na dobrú vec. Z každého nákupu ide 15 % združeniu MYMamy o.z., ktoré pomáha obetiam domáceho násilia.

Ak ešte neviete, NOSENE nájdete na križovatke Jesenského a Štúrovej v Bratislave.

NOSENE
17
Galéria
Zdroj: NOSENE
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM