Rôzne

V Petržalskej tržnici sa už nenajete ako predtým. Gastroprevádzok ubudlo

Ak by ste sa v Petržalskej tržnici chceli zastaviť na obed, momentálne si veľmi nebudete mať z čoho vybrať.

Ilustračný obrázok k článku V Petržalskej tržnici sa už nenajete ako predtým. Gastroprevádzok ubudlo
9
Galéria

Kto sa chcel v decembri najesť v Petržalskej tržnici, nepochodil a do práce či domov sa vrátil hladný. Všetky gastroprevádzky totiž boli zatvorené.

Nový koncept gastro zóny

Momentálne sa situácia o niečo zlepšila a otvorila aspoň dočasne zatvorená Palacinkáreň. Jej majitelia v predvianočnom čase uprednostnili predaj na bratislavských vianočných trhoch a preto nemali ako kapacitne pokryť stánok v Petržalskej tržnici. Ostatné dve prevádzky, ktoré ponúkali teplé jedlá, sú už niekoľko týždňov definitívne zrušené.

Na otázku Bratislava24.sk, prečo dve gastroprevádzky v tržnici zrušili svoje predajné miesta, sme priamu odpoveď nedostali. Dozvedeli sme sa však, že Petržalská tržnica problém rieši a v súčasnosti intenzívne pracuje na novom koncepte gastro zóny. „Rokujeme s viacerými potencionálnymi záujemcami,“ informovala Bratislava24.sk marketingová a PR riaditeľka spoločnosti Terno Anna Buzinkay.

Zaniknuté gastroprevádzky by už začiatkom tohto roka mali nahradiť nový nájomcovia. „V priebehu januára plánujeme otvoriť Vietnamskú reštauráciu, ktorá finišuje so stavebnými prácami,“ doplnila Anna Buzinkay.

Petržalská tržnica (zatvorené gastroprevádzky)
9
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM