Rôzne

Na Vajnorskej vyrastie nové obchodné centrum Matrix Mall

Developerské projekty sa v Bratislave množia ako huby po daždi. Najnovšie je na pláne úplne nové nákupné centrum v Novom Meste.

Ilustračný obrázok k článku Na Vajnorskej vyrastie nové obchodné centrum Matrix Mall
2
Galéria
Zdroj: MACHO consulting

Na križovatke Vajnorskej a Magnetovej ulice vyrastie nové nákupné centrum Matrix Mall.

Nový obchoďák

Obchodno-administratívny komplex Matrix Mall s rozlohou 3 200 metrov štvorcových vyrastie na nevyužívaných pozemkoch neďaleko Vozovne Jurajov dvor. Na prvom podlaží majú byť obchodné prevádzky, na druhom podlaží zase administratívne priestory.

„V rámci každej z budúcich prevádzok (s rozlohou od 110 štvorcových metrov) sa počíta s plochou pre showroom, administratívne zázemie, ako aj so skladovými priestormi presne podľa požiadaviek budúcich nájomcov,“ informuje developer. Celý komplex zároveň oživí o vzdušné a presvetlené priestory s výškou stropov až sedem metrov.

Do nákupného centra sa dostanete rýchlo z mestského obchvatu a aj z diaľnice D1, pohodlne aj mestskou hromadnou dopravou.

Za projektom stojí developerská spoločnosť Macho Consulting, známa aj vďaka bratislavským projektom Galvaniho dvory, Modrá Guľa či Apollis. V rukách už má územné rozhodnutie, výstavba sa začne už na jeseň tohto roka.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM