Rôzne

Petržalské nákupné centrum pripravuje samostatný vjazd a výjazd do McDrive

Počas úprav nebudú mať zákazníci prístup k McDrive, ten bude krátkodobo zatvorený. Externé parkovisko pre zákazníkov bude otvorené a funkčné s určitými obmedzeniami.

Ilustračný obrázok k článku Petržalské nákupné centrum pripravuje samostatný vjazd a výjazd do McDrive
4
Galéria

Ak vás doteraz otravovalo predierať sa do McDrive v petržalskom Auparku cez celé parkovisko, potešíme vás! Nákupné centrum vybuduje do vášho obľúbeného okienka samostatný vjazd aj výjazd.

Zvýšenie komfortu

Aupark v rámci postupných úprav dopravy v obchodnom centre a zavádzaním inteligentného a zákaznícky priateľského systému dopravy, začína s praktickou úpravou vjazdu do McDrive cez vonkajšie parkovisko.

„Samostatný vjazd a výjazd našich zákazníkov je vítaná zmena, ktorú podporujeme. Pre našich zákazníkov to znamená veľké zvýšenie komfortu – ušetria čas a ich pohyb vozidiel bude plynulý,“ povedala riaditeľka PR McDonald´s pre Českú a Slovenskú republiku Zuzana Svobodová a dodala, že systém voľného vjazdu a výjazdu návštevníkov každého zariadenia McDrive je jedným z kľúčových prvkov filozofie zariadenia.

Obmedzenia

Úpravy vjazdu už začali a potrvajú asi mesiac a pol. Obľúbená reštaurácia bude otvorená aj naďalej, počas úprav však nebudú mať zákazníci prístup k McDrive, ktorý bude krátkodobo zatvorený. Externé parkovisko pre zákazníkov pri McDonald´s bude otvorené a funkčné s určitými obmedzeniami.

Pre majiteľa nákupného centra je táto zmena tiež veľmi dôležitá, pretože umožní zaviesť na vonkajšom parkovisku pred obchodným centrom moderný a prehľadnejší systém signalizácie počtu voľných parkovacích miest.

Unibail-Rodamco plánuje v rámci väčšieho projektu rozvoja Auparku aj niekoľko ďalších projektov, ktoré zefektívnia pohyb vozidiel a chodcov a osôb po obchodnom centre a prinesú väčší komfort návštevníkom centra.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM