Rôzne

Na Miletičke už v predajni potravín nenakúpite. Obchod zatvorili

Obchod s potravinami v jednopodlažnej budove hneď pri tržnici Miletičova už neexistuje. Zatvoril pred pár dňami.

Ilustračný obrázok k článku Na Miletičke už v predajni potravín nenakúpite. Obchod zatvorili
4
Galéria
Zdroj: retazce.sk FB

Nejeden návštevník Miletičky si po nákupe zeleniny ešte doplnil základné potraviny v obchode Terno, ktoré bolo roky súčasťou trhoviska. Momentálne to už možné nie je, pretože predajňa zbalila zásoby a pred pár dňami (25. februára) definitívne prevádzku zatvorila.

Neprinášali zisk

Potraviny, ktoré v budove sídlili desaťročia, síce neboli skvostom medzi ostatnými obchodmi, užitočne však dopĺňali sortiment v blízkosti obľúbenej tržnice. Je preto možné, že mnohým budú chýbať.

Zaujímalo nás, prečo reťazec z budovy odchádza a aký obchod ho nahradí. Od manažéra trhoviska Richarda Pittnera sme sa však dozvedeli iba to, že budova, v ktorej sa potraviny nachádzali je súkromná a nespadá pod správu trhoviska.

S otázkou, aký je dôvod opustenia priestorov na Miletičke, sme oslovili aj reťazec Terno. „Terno na Miletičovej ulici č. 9 ukončilo svoju prevádzku 25. februára 2018, a to z dôvodu dlhodobo neuspokojivých hospodárskych výsledkov. Všetkým zamestnancom dotknutej predajne sme ponúkli možnosť pokračovať v pracovnom pomere v rámci našich predajní – Terno a Moja Samoška. Našich zákazníkov radi privítame v blízkych predajniach Moja Samoška na Miletičovej ulici č. 69 a Páričkovej ulici č. 5,“ odpovedala nám marketingová riaditeľka Terna Anna Buzinkay. Aký obchod dlhoročnú prevádzku potravín na Miletičovej ulici nahradí, sa zatiaľ nevie.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM