Rôzne

Fresh Market sa rozšíri o 13-podlažnú vežu. Budú v nej kancelárie i škôlka

Vedľa obľúbenej farmárskej tržnice by mal už na jar začať rásť 13-podlažný vežiak. Okrem obchodov a kancelárií ponúkne aj nové miesta pre škôlkarov.

Ilustračný obrázok k článku Fresh Market sa rozšíri o 13-podlažnú vežu. Budú v nej kancelárie i škôlka
19
Galéria
Zdroj: Fresh Market

Fresh Market v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto otvorili vo februári 2016. Odvtedy sa stal obľúbeným miestom nakupovania mnohých Bratislavčanov i návštevníkov z okolia. Po dvoch rokoch úspešného fungovania investor pripravuje rozširovanie komplexu.

S výstavbou začnú na jar

Farmársku tržnicu doplní 13-podlažná veža, ktorá bude priamo prepojená s Fresh Marketom. Jej výstavba bola naplánovaná ešte pri projektovaní novej tržnice, čo je zrejmé aj podľa vybudovaných základov.

Veža má už aj právoplatné stavebné povolenie, takže onedlho by sa mohlo začať stavať. „Aktuálne doťahujeme posledné detaily. S výstavbou by sme chceli začať v priebehu marca, najneskôr apríla tohto roka,“ povedal pre portál reality.etrend.sk konateľ spoločnosti Fresh Market Andrej Slezko.

Ako ďalej uvádza, na prvých dvoch podlažiach novej budovy by mali vzniknúť obchodné prevádzky, ktoré budú dopĺňať ponuku farmárskej tržnice. "Určite v nej nájdete napríklad lekáreň, ktorá v tejto lokalite doteraz chýbala,“ doplnil Slezko. Zároveň prezradil, že rozšírený Fresh Market ponúkne niečo, čo v podobných komplexoch nie je úplne bežné. Na treťom podlaží plánujú totiž vytvoriť novú škôlku.

Zvyšné podlažia budú vyhradené pre kancelárske priestory. Podľa konateľa spoločnosti Fresh Market Andreja Slezka by vežu chceli otvoriť v druhom štvrťroku 2019.

Nový Fresh Market
19
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM