Rôzne

V petržalských Slnečniciach vyrastie nová obchodná zóna - Slnečnice Market

Rozrastajúca sa obytná štvrť v južnej časti Petržalky ponúkne okrem bývania aj ďalšie možnosti na nakupovanie. Obchodné centrum otvoria už koncom novembra.

Ilustračný obrázok k článku V petržalských Slnečniciach vyrastie nová obchodná zóna - Slnečnice Market
5
Galéria
Zdroj: Cresco Group

Nová nákupná zóna v Petržalke nebude určená iba obyvateľom Slnečníc. Vo viac ako 30 obchodoch, lokálnych gastro prevádzkach a u malých farmárov tam nakúpia aj obyvatelia celej mestskej časti, Jaroviec, Rusoviec a ďalších priľahlých obcí.

Známe značky aj farmári

Spoločnosť Cresco Group, ktorá lokálne nákupné centrum Slnečnice Market otvára, sa inšpirovala nielen podobnými rezidenčnými projektami v zahraničí, ale aj potrebami obyvateľov mestskej časti.

"V okolí doteraz chýbala podobná nákupná zóna – s klasickými predajňami známych značiek i ponukou lokálnych farmárov a gastro prevádzok. Naším cieľom je, aby sa Slnečnice postupne stali miestom s komplexnou infraštruktúrou a službami pre moderné bývanie – od možností na relax, športovanie, školských zariadení, až po každodenné nakupovanie. Veríme, že Slnečnice Market si čoskoro obľúbia všetci obyvatelia Bratislavy,“ uviedol na webovej stránke www.cresco.sk Ján Krnáč, výkonný riaditeľ Cresco Group.

Už koncom novembra nájdu návštevníci v Slnečnice Markete značkové predajne ako BILLA, JYSK, PLANEO Elektro, 101 Drogerie, Pepco či Super Zoo a tiež lekáreň a trafiku.

Ďalší predajcovia a služby pribudnú v druhej fáze otvorenia Slnečnice Marketu v nasledujúcich týždňoch. Už teraz sa môžete tešiť na farmárske trhovisko s pultovým predajom ovocia a zeleniny, ale aj špecializované obchody a gastro zónu. Farmárska tržnica ponúkne prevádzky Culka Fruit, Village Farm, Víno Hruška, Zelený obchod, Špajza, Vallo syry, Dávidkovo koření, Brew Bar Café a gastro prevádzky KafeHaus Fertucha, Chuť Chorvátska, Naam Thai Food, Slnečnice Kebab, Pivný Svet, Food 2.0, I Love Pasta, Hummus, EDO-KIN a Mníchovské bistro.

Slnečnice Market v číslach

Nákupné centrum Slnečnice Market tvoria 30. novembra 2017 pri kruhovom objazde v Slnečniciach, zóne Mesto. Nájdete tam viac ako 30 predajcov na ploche vyše 8 300 metrov štvorcových. K dispozícii bude 195 parkovacích miest pre verejnosť. Zastávka autobusov bude priamo pri nákupnom centre. Developer ráta s tým, že do konca roka 2017 bude nákupné centrum využívať aj takmer 1 000 domácnosti v projekte Slnečnice a spolu s nimi všetci obyvatelia Petržalky.

Zóna Mesto v Slnečniciach ponúkne aj priestory pre obchody a služby v parteri bytových domov. Tie by mali vytvoriť akýsi mestský bulvár.

Slnečnice Market
5
Galéria
Zdroj: cresco.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM