KAW Kultúra

Kam v Bratislave ZDARMO: Víkend otvorených ZÁHRAD, festival PIVA aj hody plné kolotočov

Bratislavčania, neseďte doma! Mesto je cez víkend plné parádnych akcií.

Ilustračný obrázok k článku Kam v Bratislave ZDARMO: Víkend otvorených ZÁHRAD, festival PIVA aj hody plné kolotočov
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Festival piva

Najlepšie slovenské piva si môžete vychutnať na jednom mieste. Nenechajte si ujsť dvojdňový pivný festival, na ktorom sa predstavia víťazi pivnej degustačnej súťaže Slovenská pivná korunka 2022. Pivná korunka oslavuje už svoj 15. jubilejný ročník a tento rok máte jedinečnú príležitosť ochutnať tohtoročných pivných šampiónov, ktorí si zmerali svoje sily v 11 kategóriách. Okrem piva sa môžete tešiť aj na bohatý na street food.

piatok – sobota / Kuchajda / začiatok v piatok o 15:00. koniec o 22:00 hod. / v sobotu od 10:00 do 22:00 hod. / vstup zadarmo

Devínskonovoveské hody

Opäť sa môžete tešiť na podujatie s pestrým programom. Na hodoch vystúpia Desmod, Sima, Dominika Mirgová, Peter Bič Projekt a mnohí ďalší. Nebudú chýbať zábava v tónoch ľudovej hudby, kolotoče, dobré jedlo a pitie.

piatok – nedeľa / Vápencová ulica / Devínska Nová Ves

Ružinovský psí miláčik

Podujatie poteší všetkých milovníkov psov. Pripravený je bohatý program plný súťaží a ukážok šikovnosti cvičených psov. Psíkovia budú súťažiť v štyroch kategóriách: najkrajší, najšikovnejší, najmenší a najväčší. Návštevníci sa môžu tešiť na ukážky jednej z najlepších výcvikových škôl pre psov Dogtrainer pod vedením trénera Petra Pellera, ako aj na predvedenie zábavných trikov v podaní PeruFamily.

sobota / od 15:00 hod. / pred DK Ružinov, Ružinovská 28

Šrot Park Cinema

Na nádvorí miestnej knižnice v Devínskej Novej Vsi si môžete pozrieť výstavu s názvom Šrot Park Cinema. Autorom expozície je Branislav Pokorný, ktorý stojí aj za prírodnou galériou Šrot park v tejto mestskej časti. Návštevníci nájdu v priestoroch knižnice hrdinov a postavy, ktorých môžu poznať z viacerých filmov či rozprávok. Vystavené kusy sú vyrobené zo šrotu.

do 14. júna / Devínska Nová Ves / vstupné je dobrovoľné

Deň detí vo Vrakuni

Vo Vrakuni sa bude Medzinárodný deň detí oslavovať v sobotu na Nábreží Malého Dunaja. Na deti čakajú kolotoče, balóny a o 16:00 hod. vystúpenie Mici a Mňau.

sobota / nábrežie pri Malom Dunaji / Vrakuňa

Deň detí v Karlovej Vsi

Deti oslávia svoj deň aj športom. K dispozícii bude lanovka, lezecká stena a kurzy prvej pomoci. Príde aj Hugo a jeho reperský koncert. Bude to program plný pesničiek, tanca, súťaží a deti aj niečo nové naučí. Nebude chýbať ani zábavná interaktívna kúzelnícko-žonglérska šou či maľovanie na tvár.

sobota / od 09.00 do 13.00 hod. / Futbalové ihrisko, Molecova 1/A

Foto je ilustračné

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM