Rôzne

HLASUJTE: Ktorý bratislavský vianočný stromček je ten NAJkrajší?

Na námestiach aj v obchodných centrách už niekoľko dní žiaria krásne vianočné stromčeky. Rozhodnite, ktorý z nich je najkrajší!

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Ktorý bratislavský vianočný stromček je ten NAJkrajší?
13
Galéria

Zrejme nič nesymbolizuje Vianoce tak, ako vianočný stromček. Bez nádherne vyzdobeného a žiariaceho stromčeka si vianočné sviatky ani len nevieme predstaviť.

Symbol Vianoc

Nielen mnohé domácnosti, ale aj hlavné mesto už niekoľko dní či týždňov skrášľujú rozžiarené stromčeky, ktoré nám pripomínajú, že Vianoce tu budú čo nevidieť. Už v novembri dýchali vianočnou atmosférou bratislavské nákupné centrá, neskôr sa k nim pridali aj námestia po celom meste.

Na Hlavnom a Hviezdoslavovom námestí sa stromčeky rozsvietili 24. novembra a symbolicky tak otvorili Vianočné trhy, ktoré britský denník zaradil medzi najlepšie v Európe. Postupne sa vianočné stromčeky rozžiarili aj v ďalších mestských častiach a tie posledné sa rozjasnili s príchodom Mikuláša.

Kým niekde stojí umelý stromček, na námestiach sa týčia krásne živé smreky, jedle či dokonca douglaska tisolistá ako tomu je pri Starej radnici. Každý jeden je svojím spôsobom originálny a prináša úsmevy na tváre našich najmenších.

Ktorý vianočný stromček v Bratislave je podľa vás ten NAJ? Páči sa vám viacej klasika ako stromček na Hviezdoslavovom námestí, alebo niečo netradičné ako napríklad v Auparku? Hlasovať môžete do piatka 12:00 hod.

Vianočné stromčeky v Bratislave (2017)
13
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM