Rôzne

Gigantická návšteva z minulosti: Nákupné centrum obsadili dinosaury

Zoznámite sa s kráľovským jašterom Tyranosaurom Rex a jeho tromi mláďatami, uvidíte Chasmosaura, Triceraptopsa, Stegosaura či gigantického Brachiosaura.

Ilustračný obrázok k článku Gigantická návšteva z minulosti: Nákupné centrum obsadili dinosaury
17
Galéria

Vaše nákupy v obchodnom dome Central v súčasnosti „sledujú“ dinosaury. Obrovské plazy na všetkých poschodiach nazerajú do výkladov, striehnu na korisť a sú pripravené zaútočiť. Nie je však dôvod na obavy. Gigantická návšteva z minulosti vám neskriví ani vlások na hlave.

Gigantické plazy

Návrat do fascinujúcej doby druhohôr môžete zažiť v nákupnom centre neďaleko Trnavského mýta. Pod jednou strechou zhromaždili organizátori výstavy až 36 statických a dynamických modelov dinosaurov v životných veľkostiach. Originálnu expozíciu pripravili v spolupráci s DINOPARKom bratislavskej ZOO.

Plazy v ich životnej veľkosti môžete nielen obdivovať a vyfotografovať sa s nimi, ale z tabuliek pri modeloch sa dozviete aj informácie o ich spôsobe života, stravovacích návykoch či dobe, v ktorej vládli Zemi. Zoznámite sa s kráľovským jašterom Tyranosaurom Rex a jeho tromi mláďatami, uvidíte Chasmosaura, Triceraptopsa, Stegosaura či gigantického Brachiosaura.

Výstavu Návrat dinosaurov si môžete pozrieť každý deň do 4. marca v čase otváracích hodín obchodného domu Central, od 10:00 do 21:00 hod..

Výstava Návrat dinosaurov
17
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM