Rôzne

FOTO: V Krasňanoch vyrástlo moderné multifunkčné ihrisko pre deti aj dospelých

Na novom ihrisku si deti užijú hracie aj fitnes prvky, petang, plochu na piškvorky, pieskovisko a v horúcich dňoch aj vodný rozprašovač.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V Krasňanoch vyrástlo moderné multifunkčné ihrisko pre deti aj dospelých
6
Galéria
Zdroj: Peter Pilinský FB

Ihrisko na Hubeného ulici pri zdravotnom stredisku bolo pred rekonštrukciou obľúbeným miestom skôr pre ľudí bez domova ako pre deti. To sa ale od budúcej jari zmení.

Nové ihrisko

V areáli totiž došlo k veľkým zmenám. Spevnili sa plochy, opravilo sa oplotenie, zrekonštruovali sa lavičky a doplnili sa nové hracie prvky pre deti. Pribudlo multifunkčné ihrisko, hracie prvky pre najmenších, fitnes prvky pre dospelých, stolný tenis, petang, plocha na piškvorky, pieskovisko, vodný rozprašovač, sanitárny kontajner (WC muži, ženy, imobilní a personál ihriska) a obslužný kontajner (sklad, drobný predaj). Vstup do areálu bude bezbariérový.

„Konečne máme v rukách kolaudačné rozhodnutie zo Stavebného úradu vo Vajnoroch na nové krásne multifunkčné ihrisko na Hubeného ulici. Je síce pravda, že realizácia tohto ihriska sa predĺžila o niekoľko mesiacov, no rekonštrukcia zahŕňala aj také práce, ktoré vyžadovali ďalšie potrebné povolenia. Možnože si ihrisko vaše deti už tento rok moc neužijú, ale čas rýchlo letí a jar aj s pekným počasím je tu zas čo nevidieť,“ informoval starosta Rače Peter Pilinský.

Do jari ešte mestská časť vychytá posledné nedostatky a vysadí novú čerstvú trávu.

Nové multifunkčné ihrisko v Krasňanoch na Hubeného ulici oproti zdravotnému stre
6
Galéria
Zdroj: Peter Pilinský FB
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM