Rôzne

Rača už priznala finančný príspevok na súkromnú škôlku prvým 15 rodinám

Finančný príspevok bude vyplácaný rodinám v časovom rozmedzí od 1. 10. 2018 do 30. 6. 2019.

Ilustračný obrázok k článku Rača už priznala finančný príspevok na súkromnú škôlku prvým 15 rodinám
Zdroj: TASR

Finančný príspevok na súkromnú škôlku vo výške 60 eur mesačne pre deti, ktoré neboli prijaté do žiadnej materskej školy v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Rača a do konca decembra dosiahnu vek 3 roky, priznala račianska samospráva už prvým pätnástim rodinám.

Finančný príspevok

„I keď žiadostí na miestny úrad o spomínaný príspevok prišlo dokopy 16, v jednom prípade nebolo vyhovené, pretože tu nebola splnená podmienka trvalého pobytu v Rači,“ Bratislava24.sk informovala Eva Miklánková, hovorkyňa starostu MČ Rača.

Finančný príspevok bude vyplácaný rodinám v časovom rozmedzí od 1. 10. 2018 do 30. 6. 2019 za predpokladu, že v tomto období dieťa neprestane navštevovať súkromné predškolské zariadenie.

Podmienky pre uznanie kompenzačného príspevku na navštevovanie súkromnej materskej školy boli schválené na septembrovom zasadnutí miestneho zastupiteľstva MČ Rača.

Žiadosť o finančný príspevok na súkromnú škôlku je možné stiahnuť na webovej stránke mestskej časti alebo je pre žiadateľov pripravená na podateľni miestneho úradu na Kubačovej ulici 21.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM