ts Rôzne

Nákupná horúčka môže mať aj ušľachtilý zámer, a to pomoc občianskym združeniam

Na to, aby ste sa stali filantropom, už dnes vôbec nemusíte mať na účte milióny. Pomáhať môžete aj nakupovaním v sekáči!

Ilustračný obrázok k článku Nákupná horúčka môže mať aj ušľachtilý zámer, a to pomoc občianskym združeniam
17
Galéria
Zdroj: NOSENE

Milujete nakupovanie? Milujete kvalitné kúsky svetových značiek? Napĺňa vás pomáhať? V prípade, že ste na všetky otázky odpovedali áno, akciu Celodenné dobré nakupovanie v NOSENE si nemôžete nechať ujsť!

Štýlová pomoc

Ženy, ktorých outfity obdivujeme na obálkach lifestylových magazínov, vytriedili svoje šatníky, aby pomohli občianskym združeniam. Veronika Cifrová Ostrihoňová, Lenka Šóošová, Barbara Jagušák Heribanová a Tamara Šimončíková Heribanová ponúknu 8. novembra štýlové kúsky zo svojich šatníkov v kráľovstve, kde každá vec ​má svoj príbeh – v second-hande NOSENE.

Celodenné dobré nakupovanie v predajni noseného oblečenia poskytne (nielen) nákupným maniačkam počas jediného dňa príležitosť uloviť si kúsky od štýlových slovenských žien a obohatiť svoj šatník napríklad o dostupné značky ako Mango či Zara, ale aj luxusnejšie kúsky od Ralph Lauren, Gucci, Diesel a pod.

Celý výťažok z predaja poputuje na pomoc trom občianskym združeniam – MyMamy OZ, OZ Divé Maky a OZ Pes v núdzi.

NOSENE je projekt, v ktorom staré veci získavajú novú šancu. Zákazníci si kupujú módu s príbehom, ktorá navyše aj pomáha. Z každého nákupu v NOSENE ide 15 % na podporu organizáciám pomáhajúcim týraným ženám. „U nás nenájdeš žiadne nahádzané oblečenie, v ktorom sa musíš prehrabávať. Len tie najlepšie voňavé kúsky, ktoré sú hygienicky čisté,“ uvádza na svojej stránke NOSENE.

8. november / NOSENE – na križovatke Jesenského a Štúrovej v Bratislave / vstup s úmyslom nakúpiť a pomôcť

NOSENE
17
Galéria
Zdroj: NOSENE
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM