Rôzne Správy

Bratislavčania sa môžu tešiť na dva nové obchody s LACNÝM tovarom: Otvoria už ČOSKORO!

Obľúbené predajne, ktoré si už našli stabilné miesto na Slovensku, dostanú novú konkurenciu. Prichádza totiž nový diskontný reťazec z Holandska a tiež populárna írska módna značka.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavčania sa môžu tešiť na dva nové obchody s LACNÝM tovarom: Otvoria už ČOSKORO!
5
Galéria

Na Slovensku onedlho otvorí prvú prevádzku diskontný reťazec Action, ktorý ponúkne najmä potreby do domácnosti, ale aj vybraný tovar z elektroniky za výhodne ceny. Informovali sme vás o ňom už v októbri minulého roka TU. V apríli pribudne v Bratislave aj prevádzka známeho módneho gigantu.

Action aj v Petržalke

Zákazníci nájdu v predajniach širokú a obmieňajúcu sa ponuku viac ako 6 000 produktov v 14 kategóriách, z toho 1 500 najpredá­vanejších produktov má cenu pod 1 euro.

Action je obľúbený diskontný obchod v Európe s cenovo dostupnými, bežnými aj neobyčajnými výrobkami. Pochádzame z Holandska, ale v súčasnosti máme už viac ako 2 000 predajní v 10 krajinách. Od budúceho roka chceme vstúpiť na slovenský trh, takže hľadáme vhodných kandidátov na prácu u nás a možno ste nimi práve vy,“ píše spoločnosť o sebe v inzercii na pracovnom portáli profesia.sk.

Najmä Bratislavčania spomínaný reťazec poznajú z nákupov v Rakúsku. Obľúbili si napríklad jeho prevádzku v pohraničnej obci Kittsse.

Od marca už Slováci nebudú musieť za lacným tovarom cestovať za hranice, obchod Action otvoria totiž aj v Petržalke.

Informovala o tom Pluska. Už teraz môžete v nákupnom centre Danubia na Panónskej ceste vidieť obrovským bannerom prekrytý priestor, kde prebiehajú prípravy na otvorenie.

Cez portál profesia hľadá reťazec zamestnancov aj do Shopping Palace Zlaté Piesky v Bratislave a rovnako v mestách Zvolen, Martin a Trnava. Je teda veľmi pravdepodobné, že prevádzky otvorí aj tam.

Primark v Eurovea

Nákupní maniaci sa potešia aj príchodu írskeho módneho reťazca, o ktorom sme vás informovali už v roku 2019.

Dvojpodlažná predajňa bude k dispozícii v nových priestoroch rozšíreného nákupného centra Eurovea 2 už v apríli tohto roka.

Zákazníkov čaká až 3 660 štvorcových metrov, na ktorých bude ponúkať dámsku, pánsku a detskú módu a tiež doplnky do domácnosti či kozmetiku. To všetko by malo byť k dispozícii za dostupné ceny.

Primark by mal do Eurovea 2 prilákať mnoho nových zákazníkov, ktorý už nebudú musieť cestovať za nákupmi do Viedne. Obchodný reťazec je totiž úspešný vo všetkých krajinách, do ktorých vstúpil.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM