KAW Rôzne Správy

Na Slovensko mieri nový REŤAZEC s výhodnými cenami: V Bratislave už hľadá zamestnancov

V ponuke reťazca nájdete domáce potreby, textil aj niektoré výrobky z elektroniky.

Ilustračný obrázok k článku Na Slovensko mieri nový REŤAZEC s výhodnými cenami: V Bratislave už hľadá zamestnancov
Zdroj: facebook.com/Action

Obľúbené predajne, ktoré si už našli stabilné miesto na Slovensku, dostanú novú konkurenciu. Prichádza totiž nový diskontný reťazec z Holandska. Informoval o tom portál hnonline.sk.

Spotrebný tovar

Firma, ktorá má viac ako dvetisíc pobočiek v 10 krajinách, už na pracovnom portáli hľadá aj manažment pre prevádzku – vedúceho a troch zástupcov.

Spoločnosť Action bude konkurenciou predajniam Pepco a KiK. Ponúkne najmä potreby do domácnosti, ale aj vybraný tovar z elektroniky. Ide teda o nepotravinový diskontný reťazec.

Action má v pláne vstúpiť na slovenský trh od budúceho roka.

Zákazníci nájdu v predajniach širokú a obmieňajúcu sa ponuku viac ako 6 000 produktov v 14 kategóriách, z toho 1 500 najpredá­vanejších produktov má cenu pod 1 euro.

Action je obľúbený diskontný obchod v Európe s cenovo dostupnými, bežnými aj neobyčajnými výrobkami. Pochádzame z Holandska, ale v súčasnosti máme už viac ako 2 000 predajní v 10 krajinách. Od budúceho roka chceme vstúpiť na slovenský trh, takže hľadáme vhodných kandidátov na prácu u nás a možno ste nimi práve vy,“ píše spoločnosť o sebe pri inezercii na pracovnom portáli profesia.sk.

Slováci, najmä Bratislavčania, už spomínaný reťazec poznajú z nákupov v Rakúsku. Obľúbili si napríklad jeho prevádzku v pohraničnej obci Kittsse.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM