Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Silný vietor strhol strechu a privial aj odkaz vo "fľaši"

Počas uplynulého týždňa musela Bratislava čeliť vetru, ale aj rozhodnutiu o tom, že na Tyršovom nábreží sa už nebude parkovať.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Silný vietor strhol strechu a privial aj odkaz vo "fľaši"
21
Galéria

VIDEO + FOTO: Sodoma Gomora v Podunajských Biskupiciach a Vrakuni

Silný nárazový vietor v Bratislave spôsobil nemalé škody najmä v Podunajských Biskupiciach. Popadané stromy, konáre či strhnuté strechy však hlásia aj z iných častí hlavného mesta.

Škody, ktoré vietor napácha, uvidíte tu:

Mladý pár našiel v Dunaji odkaz vo „fľaši“

Mladá dvojica na začiatku svojho nedeľňajšieho bicyklového výletu netušila, aké prekvapenie ich v ten deň čaká. Vo chvíli, keď chcela Martina odfotografovať svojho priateľa pri loďke na Dunaji, zbadali vo vode plastové „čudo“. Obsah nádoby ich príjemne prekvapil.

Viac sa dozviete tu:

Získajte financie na zaujímavý projekt

Grantový program Dobrý sused pre obyvateľov v okolí bratislavskej rafinérie vyhlasuje jesennú výzvu na zasielanie projektových zámerov lokálnych komunít. Občania, samosprávy a organizácie v bratislavských mestských častiach Vrakuňa, Podunajské Biskupice a v obci Rovinka môžu získať pre svoj nápad grant až do výšky 4000 eur.

Viac sa dozviete tu:

Koniec nelegálnemu parkovaniu na Tyršovom nábreží

Priestor na Tyršovom nábreží nemá slúžiť ako parkovisko. Tvrdí to hlavné mesto a avizuje, že to chce zmeniť a chystá revitalizáciu nábrežia, vrátane Sadu Janka Kráľa, ale aj nelegálneho parkoviska pod Starým mostom. Potvrdil to hovorca Bratislavy Peter Bubla.

Viac sa dozviete tu:

Tragédia v Dúbravke!

Žena si po rozchode s mužom mala sama siahnuť na život a zastreliť sa. V bratislavskej mestskej časti Dúbravka na Koprivnickej ulici došlo v piatok (27.9) k streľbe. Nie je vylúčené, že išlo o samovraždu.

Viac sa dozviete tu:

Vyčíňanie vetra v Bratislave
21
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM