Aktualizované Správy

Andrej Danko splnil sľub! Do rúk chytil metlu a upratoval Dúbravku, VIDEO

Andrej Danko upratoval ulice bratislavskej Dúbravky. Prezradil aj trest za nehodu, pri ktorej zlikvidoval semafor.

Ilustračný obrázok k článku Andrej Danko splnil sľub! Do rúk chytil metlu a upratoval Dúbravku, VIDEO
5
Galéria

Podpredseda parlamentu Andrej Danko (SNS) nemôže po januárovej dopravnej nehode v bratislavskej Dúbravke dva roky šoférovať.

Zaplatiť musí aj pokutu.

Uviedol to v piatok pri upratovaní Dúbravky, do ktorého sa v súvislosti s nehodou dobrovoľne zapojil.

Jazdu pod vplyvom odmieta

„Dva roky šoférovať nebudem a zaplatím pokutu,“ uviedol Danko. Semafor podľa svojich slov zaplatil. Odmieta, že bol v čase nehody pod vplyvom alkoholu. Avizoval, že popoludní zverejní dôkaz, že z miesta incidentu odišiel pre zlomený zub. Nebráni sa zverejneniu videa z nehody.

„Zverejnenie kamerových záznamov z nehody podpredsedu parlamentu Andreja Danka je v súčasnosti plne v kompetencii Policajného zboru,“ uviedla pre TASR prokurátorka a hovorkyňa Krajskej prokuratúry Bratislava Gabriela Kováčová.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave v piatok popoludní zverejnilo na sociálnej sieti video s popisom „dopravná nehoda zo dňa 11.1.2024 v mes­tskej časti Bratislava – Dúbravka“. Na otázky o Dankovom treste polícia uviedla, že sa nevyjadruje ku konkrétnym fyzickým ani k právnickým osobám, ale poskytuje informácie ku konkrétnym prípadom.

K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke. Danko mal podľa svojich slov dostať šmyk a naraziť do semafora. Opozícia kritizovala, že odišiel z miesta incidentu. Vec od marca vyšetrovali ako priestupok.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Splnil som svoj sľub. Dúbravku som upratal. #dubravka #upratovanie #splnilsom #svoj #slub #dnes #stvrtok #aktualne #sns #andrejdanko #danko #foryou #fypシ

Posted by Andrej Danko - predseda SNS on Friday, April 26, 2024
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM