Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Ktovie, čo by elegán Schöne Náci povedal na výstavu nahých žien...

Týždeň priniesol opäť mnoho zaujímavých tém. Zvedaví ste boli na parkovaciu politiku, originálnu výstavu aj zmeny pri Chorvátskom ramene.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa:  Ktovie, čo by elegán Schöne Náci povedal na výstavu nahých žien...
13
Galéria

Do Bratislavy dorazila výstava nahých žien

V galériách sme zvyknutí na umenie v podobe obrazov, či vzácnych historických predmetov. Tentoraz ale obrazy nahradili skutočné ženské telá.

Viac o výstave sa dozviete tu:

Cezpoľní si kvôli parkovacej politike menia trvalý pobyt

Polícia upozorňuje, že žiadosť o vydanie nového občianskeho preukazu z dôvodu zmeny trvalého pobytu je možné podať aj elektronicky.

Viac sa dozviete tu:

Spomíname na Schöne Náciho

Schöne Náci, vlastným menom Ignác Lamár, sa narodil 11. augusta 1897 v Petržalke, zomrel 23. októbra 1967 v Lehniciach, v ústave pľúcnych chorôb na tuberkulózu. Dnes si teda pripomíname 52 rokov, odkedy nás slávny elegán navždy opustil.

Prečo Chorvátske rameno už nezakrýva rákosie?

Rákosie okolo Chorvátskeho ramena sa rozbujnelo tak, že pomaly zakrývalo celý výhľad na vodnú plochu. Odstrániť ho však museli z celkom iných príčin.

Viac sa dozviete tu:

Hustá premávka skomplikovala dopravu

Na viacerých miestach v Bratislave sa pre dopravné nehody tvorili kolóny, MHD mala zdržanie až 60 minút. Kolóny sa tvorili na Tomášikovej ulici smerom z mesta, ale aj na Gagarinovej, Mierovej a Bajkalskej ulici.

Viac sa dozviete tu:

TOP 5 tém týždňa
13
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM