Kultúra Rôzne

Do Bratislavy po troch rokoch dorazila výstava skutočných nahých žien

V galériách sme zvyknutí na umenie v podobe obrazov, či vzácnych historických predmetov. Tentoraz ale obrazy nahradili skutočné ženské telá.

Ilustračný obrázok k článku Do Bratislavy po troch rokoch dorazila výstava skutočných nahých žien
3
Galéria

Nahota nie je hriech! Pod týmto heslom dorazila do Bratislavy Výstava skutočných nahých žien VOAYER.

Netradičná výstava

Na výstave neuvidíte klasické maľby ani umelecké predmety, na aké ste v galériách zvyknutí, ale skutočné a nahé ženy! Niektorých sa môžete dokonca aj dotýkať. „Táto výstava je skutočne pre každého dospelého človeka s otvorenou mysľou a chuťou zažiť skutočne životný zážitok,“ hovorí autor výstavy Mário Petreje.

Medzi modelkami nájdete ženy mladé, staršie, štíhle, ale aj korpulentné. „Doteraz sme vystavili viac ako 155 žien. Presné číslo neviem, pretože na výstavách sa môžu vyzliekať aj návštevníčky, a keďže túto ponuku veľmi často a rady využívajú, nemáme presnú evidenciu,“ vysvetľuje s úsmevom autor výstavy.

Atmosféru výstavy pikantne dotvára SHIBARI exhibícia, počas ktorej uvidíte umeleckú prácu s povrazom na telách modeliek v rôznych polohách. Časť výstavy tvoria aj odliatky – sochy od Slavomíra Gibeja, ktoré vznikajú odlievacou technikou. „Žiadna krása nie je večná. Preto je mojím zámerom zachytiť krásu ľudského tela a premeniť ju na výtvarné dielo. V jeho nahej bezbrannosti je telo nevyčerpateľný zdroj inšpirácie,“ hovorí o svojich dielach autor jedinečných a nenapodobiteľných sôch.

Výstava skutočných nahých žien VOAYER sa koná v atraktívnych priestoroch ZOYA GALLERY na Ventúrskej ulici 1. Výstavu si môžete pozrieť ešte v sobotu a nedeľu od 10:00 do 21:30 hod. Lístky si môžete zakúpiť v predpredaji alebo aj na mieste.

Výstava nahých žien Bratislava
3
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM