Rôzne

Hustá premávka v meste komplikuje dopravu: MHD v Ružinove a vo Vrakuni mešká hodinu

Na viacerých miestach v Bratislave sa pre dopravné nehody tvoria kolóny, MHD má zdržanie 60 minút.

Ilustračný obrázok k článku Hustá premávka v meste komplikuje dopravu: MHD v Ružinove a vo Vrakuni mešká hodinu
Zdroj: TASR

Hustá premávka v hlavnom meste komplikuje premávku MHD. Autobusy a trolejbusy v Ružinove a vo Vrakuni meškajú 60 minút. Dopravný podnik Bratislava o tom informuje na sociálnej sieti.

Kolóny

Stella centrum upozorňuje na kolónu na ulici Svornosti a na Popradskej v smere z centra. Vodiči sa tam zdržia 20 minút. Zelená vlna RTVS na svojej sociálnej sieti poukazuje na nehodu na Karadžičovej, pri Ondrejskom cintoríne smerom na Krížnu ulicu. Blokovaný je tam jeden pruh. Kolóna je aj na Záhradníckej smerom von z mesta, zdržanie je asi 15 minút. Kolóna je aj na Tomášikovej ulici smerom z mesta. Vodiči si postoja podľa Zelenej vlny 20 minút. Kolóny sú aj na Gagarinovej, Mierovej a Bajkalskej ulici.

Podnik ponúka vodičom osobných áut svoje spoje a pripomína tak, že nemusia v kolónach „stáť na spojke“ a môžu si bez porušovania dopravných predpisov čítať správy, knižky, prezerať sociálnej siete či oddychovať. „Jeden priemerne plný autobus znamená približne o sto áut na cestách menej a pri električke až o 250,“ uviedlo DPB.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM