Aktualizované Rôzne Správy

Protest BLOKUJE Bratislavu: ODKLONILI električky, centrom mesta istý čas NEPREJDETE

Policajti avizujú obmedzenia v okolí Hodžovho námestia a na Palisádach. Dôjsť má k tomu pri presune protestujúcich učiteľov smerom k parlamentu.

Ilustračný obrázok k článku Protest BLOKUJE Bratislavu: ODKLONILI električky, centrom mesta istý čas NEPREJDETE
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Aktualizácia o 18.00 hod.: Premávka všetkých dotknutých liniek MHD je obnovená. Išlo o linky 1, 9, 42, 44, 47, 83, 84, 93 a 147. Informuje o tom mestský dopravca.

Ukončenie dopravných obmedzení potvrdila aj polícia. „Aktuálne v Starom Meste nedochádza k žiadnym obmedzeniam v cestnej premávke,“ napísala na sociálnej sieti.

Obmedzenie MHD

Električky linky 1 aktuálne jazdia na trase Hlavná stanica – Poštová – Kapucínska – Chatam Sófer – Most SNP – Šafárikovo námestie – Jesenského – Námestie Ľ. Štúra – Most SNP – Chatam Sófer – Kapucínska – Poštová a späť na Hlavnú stanicu.

DPB upozorňuje aj na ďalšie možné obmedzenie MHD. Týkať sa môže okrem linky 1 aj predovšetkým liniek 42, 44, 47, 83, 84, 93 a 147. Okolo 14.30 h sa totiž očakáva presun tisícov protestujúcich z Námestia SNP smerom k Národnej rade SR.

Krátkodobo bude preto prerušená doprava na Hodžovom námestí a Palisádach.

Dispečing v súčinnosti s políciou sa posnaží, aby sa protest dotkol prevádzky liniek MHD v čo najmenšej možnej miere,“ deklaruje DPB s tým, že MHD do centra určite jazdiť bude, no po alternatívnych obchádzkových trasách.

Vodiči, pozor!

Polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia na Námestí SNP a v jeho okolí, kde sa aktuálne nachádza dav protestujúcich. „Verejné zhromaždenie prebieha pokojne,“ podotkla štátna polícia, ktorá je na mieste spolu s bratislavskou mestskou políciou.

Policajti taktiež avizujú obmedzenia v okolí Hodžovho námestia a na Palisádach. Dôjsť má k tomu pri presune protestujúcich smerom k parlamentu.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM