Rôzne

Polus City Center prechádza rekonštrukciou, ktorá zmení interiér aj exteriér budovy

Nákupné centrum prechádza veľkou rekonštrukciou. Tešiť sa môžete na väčší food court, nový dizajn garáží či prepojenie areálu Kuchajdy s nákupným centrom.

Ilustračný obrázok k článku Polus City Center prechádza rekonštrukciou, ktorá zmení interiér aj exteriér budovy
7
Galéria
Zdroj: Polus City Center

Polus City Center prechádza rekonštrukciou a rozširuje svoju ponuku. Veľká časť priestorov na prízemí sa mení na nákupnú pasáž s atraktívnymi obchodmi s potravinami a módou, vrátane známeho reťazca Lidl. Okrem množstva nových obchodov sa zákazníci môžu tešiť aj na trh s čerstvými potravinami.

Premena nákupného centra

Prvá fáza modernizácie sa už začala. Vďaka novému dizajnu a plánu interiéru vzniká nová nákupná pasáž s viac ako 25 obchodmi a moderným systémom distribúcie vzduchu. Pre väčší komfort návštevníkov nahradia točité schodiská na križovatkách pri kinách a fitnescentre eskalátory a travelátor z prízemia na 1. poschodie bude odstránený.

„Využitie tejto kľúčovej plochy centra vnímame v súčasnosti ako najväčšiu príležitosť pre Polus City Center. Je to nepochybne priestor s obrovským potenciálom. Celá plocha by sa v priebehu budúceho roka mala premeniť na hlavnú nákupnú pasáž centra,“ pre Bratislava24.sk uviedol Peter Očovan, Country Manager Operations Slovakia spoločnosti IMMOFINANZ.

„Modernizácia bude prebiehať v niekoľkých fázach a vďaka tomu budú môcť naši zákazníci aj naďalej nakupovať. Navyše sa počas tohto obdobia môžu tešiť na niekoľko výnimočných akcií,“ dodal.

Nový food court

V interiéri sa udejú výrazné rekonštrukčné zmeny vo food courte, rotundách a dizajne podláh a stropu. Food court na prvom poschodí kompletne zmení dizajn a rozšíri sa smerom ku kinám, vďaka čomu poskytne viac priestoru novým a inovatívnym prevádzkam s jedlom a nápojmi. Nový systém značenia uľahčí návštevníkom orientáciu.

K novému dizajnu garáže prispeje visutý strop, parkovacie svetlá, náter a osvetlenie. Rekonštrukčné práce na garáži sa už začali a nové parkovacie svetlá a osvetlenie už boli nainštalované.

Veľká časť prízemných priestorov podstúpi rozsiahlu rekonštrukciu. Svoj nový domov tu nájde približne 25 obchodov s potravinami a módou, vrátane obľúbeného reťazca Lidl. Nákupné centrum tak ponúkne návštevníkom široké spektrum potravinového tovaru a rozšíri mix zaujímavých nájomcov.

Obnova námestia

V rámci rekonštrukcie exteriéru sa vynoví námestie pred hlavným vstupom do centra, tzv. hlavnou rotundou. Prepojenie areálu jazera Kuchajda s nákupným centrom sa tiež zlepší. Obľúbené miesto pre športovcov, či matky s deťmi tak bude vďaka novým prístupovým chodníkom ešte dostupnejšie.

Fasáda nákupného centra a vchody pre návštevníkov budú tiež modernizované, vďaka čomu celé nákupné centrum získa úplne nový vzhľad.

Potrebuje podľa vás Polus modernizáciu?

nie
Polus City Center
7
Galéria
Zdroj: Polus City Center
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM