Rôzne Správy

Panónka je napriek rušnej lokalite už takmer vypredaná

Tiež sa pýtate, kto si na takom mieste môže kúpiť byt? A vidíte, nie je ich málo. V bytovom dome na Panónskej ceste je voľný už len posledný byt.

Ilustračný obrázok k článku Panónka je napriek rušnej lokalite už takmer vypredaná
5
Galéria

Približne pred rokom sa na Panónskej ceste v Petržalke začala výstavba unikátneho bytového domu Panónka. Projekt patrí do portfólia developera VI Group, ktorý ho plánuje dokončiť začiatkom roka 2018.

Hrubá stavba hotová

Naposledy sme vás o projekte informovali pred dvoma mesiacmi, kedy finišovali práce na hrubej stavbe objektu. Tie sú v tejto chvíli už dokončené a aktuálne sa realizujú práce na fasáde.

Napriek tomu, že bytový dom je situovaný medzi rušnou štvorprúdovou cestou a petržalskou železničnou stanicou, sa darí predaju bytov. Z celkového počtu 83 bytov a apartmánov je momentálne voľný už len posledný byt.

Terasa na streche

Panónka ma celkovo osem nadzemných podlaží. Nachádza sa v nej 46 bytov a 37 apartmánov, priestory na prízemí budú vyhradené pre služby. Zaujímavosťou projektu je návrh spoločnej terasy na najvyššom podlaží, kde môžu tráviť voľný čas deti aj dospelí. Súčasťou terasy by malo byť aj detské ihrisko.

Projekt je určený prevažne pre mladšie ročníky, ktorým tak nevadí ruch v okolí a naopak vyžadujú rýchlu dostupnosť do centra mesta.

Bytový dom Panónka
5
Galéria
Zdroj: VI Group
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM