Rôzne Správy

VIDEO: Mladý muž napojený na kyslík na Kramároch ZMENIL názor. Očkovanie by už NEODKLADAL

Ďalšia vlna koronavírusu sa blíži. Očkovanie preto rozhodne netreba odkladať. Myslí si to aj Tibor, ktorý skončil s ťažkým stavom v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Mladý muž napojený na kyslík na Kramároch ZMENIL názor. Očkovanie by už NEODKLADAL
Zdroj: UNB

Univerzitná nemocnica Bratislava zverejnila video, na ktorom mladý muž na lôžku rozpráva o tom, prečo sa nedal zaočkovať.

Nemuselo sa to stať

Tibor, ktorý má 29-rokov, očkovanie odkladal. Jedného dňa sa však nakazil, po troch dňoch prišli horúčky, slabosť a silný kašeľ.

Skončil preto hospitalizovaný na Infekčnej klinike na Kramároch. „Potrebuje kyslík, aby sa mohol nadýchnuť, verí, že liečba zaberie a čoskoro pôjde domov. Vôbec sa to však nemuselo stať,“ píše Univerzitná nemocnica na sociálnej sieti.

Tibor očkovanie nebral príliš vážne a keby sa dal vrátiť čas, určite by išiel do vakcinačného centra. Vo videu vyzýva všetkých, čo sa ešte nezaočkovali, aby tak urobili. “Beriem to ako veľkú, zásadnú chybu, že som nebol očkovaný,” hovorí Tibor vo videu. “Keby sa dal vrátiť čas, okamžite sa očkujem a neodsúvam to,” dodáva.

Lekári a sestry Tiborovi pomáhajú, ako sa dá, a on im vo videu ďakuje za starostlivosť, ktorú však pravdepodobne mohli venovať niekomu inému, keby on s očkovaním neváhal.

Zdroj: Facebook

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM